Hisse_Trade 12
Collapse
X
-
Borsa İstanbul’un kapalı kaldığı dün zayıf seyreden küresel risk iştahı bu sabah da aynı şekilde devam ediyor. Bu nedenle, Çarşamba günü %0,3 azalışla 14.335
puana gerileyen endekste bugün de 14.150’den geçen 10 günlük üssel hareketli ortalamaya bir geri çekilme görebiliri.z
14.000 ve 13.850 ise sonraki destekler olarak izlenebilir, dirençler ise 14.450 ve 14.600.
Leave a comment:
-
Bence daha erken ama yerini yapıyorlar gibi.Hele bir yaz geçsin turizm gelirleri falan dolarlar gelsin , savaş da biterse ne ala...radyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteryandaş yeni şafak ta son günlerde 2 isim hedefe konuluyor :
fatih karahan ( tcmb başkanı)
mehmet şimşek BAKAN
SEÇİM YAKINDIR YAKINDA SEÇİM EKONOMİSİNE GEÇİLECEKTİR diye okuyorum ben bunu
Yoksa şimdi yapılacak politika değişikliği doları çok zıplatır ki bizim vatandaşın kırmızı çizgisi/algısı/ilgisi/bilgisi dolar fiyatı biliyorsunuz.
Bence bir süre daha Carry trade devam eder
Leave a comment:
-
yandaş yeni şafak ta son günlerde 2 isim hedefe konuluyor :
fatih karahan ( tcmb başkanı)
mehmet şimşek BAKAN
SEÇİM YAKINDIR YAKINDA SEÇİM EKONOMİSİNE GEÇİLECEKTİR diye okuyorum ben bunu
Leave a comment:
-
Cakirmetin05 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterMaliye Bakanı Mehmet Şimşek: "Dünya çok büyük bir borç ile karşı karşıya. Faizlerin yüksek olduğu bir ortamda bu soruna dönüşebilir."
Anlaşıldı merkez
)
Merkez Şimşek'ten mesajı aldı faizi sabit tuttu. ancak özet raporu okuyunca artık bu faiz biraz zor iner demeye getirmiş sanki.
☕ 1Leave a comment:
-
Maliye Bakanı Mehmet Şimşek: "Dünya çok büyük bir borç ile karşı karşıya. Faizlerin yüksek olduğu bir ortamda bu soruna dönüşebilir."
Anlaşıldı merkez
)
Leave a comment:
-
-
katılıyorum üstatdımCakirmetin05 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
133XX / 136XX arası görebildiğim kadar bir GAP var.. oraları doldururmu pala, mümkün... hemde realizsyon içinde yeni alımlar içinde fırsat olabilir
👍 2Leave a comment:
-
0,24radyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstergünaydın arkadaşlar
VİOP 0,60 yukarıda başladık güne
TRAMPET TEN İNCİLERE DEVAM
ATEŞKESİ SÜRESİZ OLARAK UZATTIM
14417
Leave a comment:
-
Bizim 14,045 ciVARı Viop30 konTRat hedef DEĞERimizi Haziran vadede görebilirsek, nereye denk geliyosa artık'XU100 style'da TAm da orası style isterizZ.
Leave a comment:

Leave a comment: