86600 ler görülecek gibi
Hisse_Trade 12
Collapse
X
-
-
arsanda 5 dklık macd çalışıp duruyor stop ....
2 01 den ..Mutluluk uzun dönemde dengeye gelecektir .
Yorum
-
yok arkadaş açgözlülük var stop ettiğimiz kadar kademeye kar al yapsak güzeldiMutluluk uzun dönemde dengeye gelecektir .
Yorum
-
arsan speği kapadı eve gitti heralde hareket bitti ...Mutluluk uzun dönemde dengeye gelecektir .
Yorum
-
sinterklass Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterarsan 2 12 bozuk yanmıyor bir türlü...sinterklass Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterarsanda 5 dklık macd çalışıp duruyor stop ....
2 01 den ..sinterklass Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteryok arkadaş açgözlülük var stop ettiğimiz kadar kademeye kar al yapsak güzeldibedelsiz haberi vardısinterklass Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterarsan speği kapadı eve gitti heralde hareket bitti ...
sanırım bilgin vardır sinterkalssDÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
yok abi ne sıkılması
haberim var 180 lerden dönünce e bir de arsan olunca 10 kademe birden satarım sandım nasip olmadıMutluluk uzun dönemde dengeye gelecektir .
Yorum
-
alctl canımı sıktı 3 lerden sahip çıkamadık yavrucağa ...
netasın müdavimleri isyan bayraklarını çekmiş durumda yatırım ilişkileri yöneticisi değişmiş ondan keramet bekleniyor artık
arsan hareketi merak uyandırıcı...
nibas almam satmam ama takipte olucam .
akfen ersu anele halk arasında dolaşan duyumlar bunlarada bakıyorum işlem yok tabi ...
ytdeğildir.Mutluluk uzun dönemde dengeye gelecektir .
Yorum
-
günaydın açılışı yapıp kaçıcam malum sabaha kadar çalıştım bir küfür bir dua ....Mutluluk uzun dönemde dengeye gelecektir .
Yorum
-
radyolog üstad günaydın 1 58 karel aldım 1 60 a ancak değer diye düşünüyorum ama yine de satasım gelmiyor bu nasıl bir histir
Mutluluk uzun dönemde dengeye gelecektir .
Yorum
Yorum