anlık gören varsa ara sıra VİOP 30 aktarabilirmi
Hisse_Trade 12
Collapse
X
-
abi dur bir ön hazırlık yapayım ondan sonra bascam ::radyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterpetrole gömmüşler
biraz usd aşağı else ortaşlık yeşillenecek,, yürü be güko bas şunlara
))))))))))
Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Yorum
-
2002 Aralık ayından beri TCDD Genel Müdürlüğü ve Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini yürüten Süleyman Karaman, siyasete atılmak amacıyla görevinden ayrıldı. Karaman, 2003 yılından itibaren Yüksek Hızlı Tren (YHT) projeleri başta olmak üzere 100'ü aşkın demiryolu projesinde görev aldı.
rayların patronu istifa etmiş :
)))))))))
Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
Yorum
-
geldi artık top sizderadyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster84388 üzerinde 84533 var
tepki için gözlenmeli
DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
Kızdıracaklar uzunuGÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster2002 Aralık ayından beri TCDD Genel Müdürlüğü ve Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini yürüten Süleyman Karaman, siyasete atılmak amacıyla görevinden ayrıldı. Karaman, 2003 yılından itibaren Yüksek Hızlı Tren (YHT) projeleri başta olmak üzere 100'ü aşkın demiryolu projesinde görev aldı.
rayların patronu istifa etmiş :
)))))))))
Özene bezene seçilip bişeylerin
başı yapılan adamlar, vekillik sevdasına tutuldu
Yorum
-
abi topu ne etcez biz kedicik lazım bize ::radyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstergeldi artık top sizde
))))))
Mevlana der ki;
Yorum
-
Yorum
-
bu efekente ankaraya gelip gitmek yaramadı. kayboldu gittiiiiiiiii .Mevlana der ki;
Yorum
-
o kız oyunu sen istersen oyna .nuncem Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHadi yakan top oynayalım
bize herif oyunu lazım :::
)))))))
Mevlana der ki;
Yorum
-
ee şimdi benim canımda arnavut ciğeri çekti ne yapcaz şimdinuncem Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBugün yemekte Arnavutciğeri varmış.
Pala bir haftadır ciğerimi söktü
Ben de gidip dana ciğerinden alayım hırsımı.
Afiyet olsun
Mevlana der ki;
Yorum
-
Hemen gelin yemeğe davetlim olarak.GÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteree şimdi benim canımda arnavut ciğeri çekti ne yapcaz şimdi
Kızılay şuracıkta
Yorum
-
kızılay dediğin yer kocaman nokta söyle geliyorum :nuncem Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHemen gelin yemeğe davetlim olarak.
Kızılay şuracıkta
)))
Mevlana der ki;
Yorum
-
Siz gelinceye soğur nimetGÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkızılay dediğin yer kocaman nokta söyle geliyorum :
)))
Bidakine bir gün önceden haber ederim , söz
Yorum
Yorum