Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
gezide bir sürü para gitti diye bas bas bağıranlar şu yaşanan son olaylarda giden parlar için neden bağırmıyorlar abiiiiiii ::))))))
Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
eldeki mallar %7-8 yaparsa malı kurtarırız . tey yavrum teyyyyyyyyyyyy
Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
radyolog abi 1000 points kaldıracam yukarı ondan sonrasını sana havale ediyorum.
az kaldı tutun düşmesin dahada kaldıramam haaaaaa ))))))))
Mevlana der ki;
bence yarın daha güzel olcak gibi en kötüleri gördük geçiriyoz sanki.
yoksa işime öğle geliyorda duygusal mı davranıyorum :)))))))))))
Mevlana der ki;
1000 point çıktık çıkmasınada elimizdekiler heç çıkmadı nasıl olcak şimdi 1000 puan bassalar bak nasıl düşcekler amk.
ben yoruldum daha yazmıyozm birazda siz yazın .
Mevlana der ki;
yav abi iyi düşün ki iyi olsun . giren girdi bekliyoz zaten yapcak bişeyimiz mi var ))
Mevlana der ki;
Park Elektrik Üretim Madencilik Sanayi Yönetim Kurulu Silopi Elektrik Üretim A.Ş. ile birleşme işleminden vazgeçilmesine karar verdi. Şirket yaptığı açıklamada Silopi Elektrik Üretim A.Ş." ile birleşmesi sürecinin planlananın ötesinde uzaması nedeniyle gelinen aşamada birleşme işleminden vazgeçilmesine ve halka arzla ilgili inceleme çalışmalarının başlatılmasına karar verildiği tarafımıza bildirilmiştir dedi.
-Afyon : mali tablolarında oluşan faaliyet karından, SPK Mevzuatına göre 12.640.868,20 TL, Vergi Usul Kanununa göre 6.297.204,19 TL dağıtılabilir dönem karı hesaplandığı görüşülmüştür.Daha önce kamuya duyurulduğu üzere, yeni fabrikanın yatırımına başlanmasına karar verilmiş ve yapılacak yatırımın finansmanında kullanılmak üzere bedelli sermaye artırımına karar verilmişti.Yönetim Kurulumuz hesaplanan dağıtılabilir dönem karının dağıtılmayarak, Olağanüstü Yedeklere kaydedilmesine ve Şirketimizin yatırım finansman ihtiyacının karşılanmasına ve bu hususun 03 Mart 2015 tarihinde yapılacak olan Olağan Genel Kurul’ un onayına sunulmasına karar vermiştir.
-Emlak Konut, Ocak ayında 394,8 milyon TL değerinde 609 adet bağımsız bölümün satışını gerçekleştirdi.
Mevlana der ki;
BIST-100
Güne satış baskısı altında başlayan BIST- 100, ikinci seansın son yarısında gelen alımlarla kayıplarının bir kısmını geri alarak, günü, 413 puan kayıpla, 84,574 seviyesinden tamamlamıştır. Endeks, kısa vadeli alçalan trend çizgisi ve ortalamalarından dik bir açıyla uzaklaşmış, sonrasında bir tepki hareketi içine girmiştir. Kısa vadeli göstergeler genellikle olumsuz bir görünümdeyken, orta vadeli göstergeler de olumsuzdur. İşlem hacmi, artarak yüksek seviyelere çıkmıştır. Kısa ve orta vadeli ağırlıklı ortalamalarını aşağı yönde kesen BIST- 100, uzun vadeli ağırlıklı ortalamalarının ise yukarısındadır. Dirençler 85,000 ve 85,700 seviyelerindedir. Satış baskısının devam etmesi halinde ilk destek 84,200, bir sonraki destek
ise 83,600’dür.
​
DESTEKLER
84,200
83,600
83,000
DİRENÇLER
85,000
85,700
86,300
Mevlana der ki;
Ortaklığın Adresi : Prof. Bülent Tarcan Cad. Pak İş Merkezi No:5 K:3Gayrettepe/Beşiktaş/İSTANBUL
Telefon ve Faks Numarası : Tel: 212 - 2732000 Fax:212-2732164
E-posta adresi : maliisler@kartonsan.com.tr
Ortaklığın Yatırımcı/Pay Sahipleri İle İlişkiler Biriminin Telefon ve Faks Numarası : Tel: 212 - 2732000 (302 Dahili) Fax:212-2732164
Orjinal Açıklamanın Tarihi : 30.01.2015
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı? : Hayır
Özet Bilgi : Müşterek Yönetime Tabi Ortaklığımız Olan Dönkasan Dönüşen Kağıt Hammaddeleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi'nin ("Dönkasan") Yönetim Kurulunun bölünme işlemine ilişkin almış olduğu kararlar
AÇIKLAMA:
30.01.2015 Tarihli Özel Durum Açıklaması ile kamuya açıklanmış bulunan Şirket'in Müşterek Yönetime Tabi Ortaklığı (Ortak Girişim Şirketi) olan Dönkasan Dönüşen Kağıt Hammaddeleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi'nin ("Dönkasan") muhtemel bir bölünme işlemine tabi tutulması işlemi ile ilgili olarak, Dönkasan yönetim kurulu tarafından aşağıdaki kararlar alınmıştır.
1-Yeminli Mali Müşavir yada serbest mali müşavir tarafından İstanbul Ticaret Siciline sunulmak üzere bölünmeye konu malvarlığının değerlerinin tespitine ilişkin rapor hazırlatılmasına,
2-TTK nın 166 ve 167 Maddeleri uyarınca Yönetim Kurulu tarafından Genel Kurulun onayına sunulmak üzere bir bölünme planı ve TTK nın 169. Maddesi uyarınca bir bölünme raporu hazırlanmasına,
3-TTK nın 174 ve 175'inci maddeleri uyarınca, şirket alacaklarının alacaklarını bildirmeye ve teminat verilmesi için istemde bulunmaya çağıran bir ilanın Türkiye Ticaret Sicil Gazetesinde yedişer gün arayla 3 kez yayınlanmasına,
karar verilmiştir.
Yukarıdaki açıklamalarımızın, Sermaye Piyasası Kurulu'nun yürürlükteki Özel Durumlar Tebliğinde yer alan esaslara uygun olduğunu, bu konuda/konularda tarafımıza ulaşan bilgileri tam olarak yansıttığını, bilgilerin defter, kayıt ve belgelerimize uygun olduğunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doğru olarak elde etmek için gerekli tüm çabaları gösterdiğimizi ve yapılan bu açıklamalardan sorumlu olduğumuzu beyan ederiz.
HİSSE DEĞERLENDİRMESİ-HSBC, Bağfaş, Gübretaş ve Tekfen Holding hedef fiyatını revize etti
HSBC, Bağfaş, Gübretaş ve Tekfen Holding hedef fiyatını revize
etti.
HSBC, ( www.hsbc.com.tr ) konu ile ilgili raporunda,
Bağfaş, Gübretaş ve Tekfen Holding için belirledikleri tavsiyeleri
ise değiştirmediklerini belirtti.
Raporda şu değerlendirme yapıldı:
"HSBC'nin güncellediği "The Fertile Crescent - Global Kimyasal
Tarım/Gübre Sektörü Raporu"'nda Türkiye'den de takipte bulunan üç
şirket - Bagfaş, Gübretaş ve Tekfen Holding - yeraldı. Her üç hisse
için de mevcut tavsiyelerimizi değiştirmiyor ancak hedef fiyatlarımızı
revize ediyoruz.
Bagfaş için "Endekse Paralel Getiri" tavsiyemizi sürdürürken hedef
fiyatımızı 15.8 TL'den 16.2 TL'ye yükseltiyoruz. Sona yaklaşan granül
AN/CAN yatırımında üretiminin %60'ını uzun vadeli ihracat
bağlantılarıyla garanti altına alan Bagfaş'ın değerlemesinin olumlu
etkileri büyük ölçüde yansıttığını düşünüyoruz.
Gübretaş için yine "Endekse Paralel Getiri" olan yatırım
tavsiyemizi değiştirmiyor, 5.8 TL olan hedef fiyatımızı hafif artışla
6.1 TL'ye yükseltiyoruz. 2014'te İran gaz fiyatındaki artısın
marjlarda yolaçtığı dalgalanma sonrasında Razi tesisi marjlarının
2015'ten itibaren geçmiş yılların altındaki seviyelerde dengeye
oturmasını bekliyoruz. Razi'nin karlılığında daha önceki yıllarda da
olduğu gibi amonyak fiyatlarının ana belirleyici olacağını
düşünüyoruz. Hissedeki güçlü çıkış sonrası yukarı potansiyelin sınırlı
kaldığına inanıyoruz.
Tekfen Holding için "Endeksin Üzerinde Getiri" olan tavsiyemizi
değiştirmiyor, ancak 7.4 TL olan hedef fiyatımızı 7.2 TL'ye
düşürüyoruz. Tekfen'in mevcut değerlemesinin inşaat işkoluna yönelik
negatif bakışı fazlasıyla yansıttığını ancak 2014'te güçlü performans
sergileyen, 2015'te de yeni yatırımın devreye cıirmesivle devam etme
olasılığı bulunan tarımsal sanavi iskolunu dikkate
Yorum