Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
aşağıda daxın 120 lik grafiği bulunmakta.. bizim tam ters yönde hareket etmiş... dax ve diğer borsalar yukarıya doğru hareketlediğinde bizim borsamızda yukarı ivmelenme çok daha fazla olucaktır... grafikten anlaşılacağı üzere dax mevcut düzeltmenin sonlarına yaklaşmış...
YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım, bilgi, yorum ve tavsiyelerim "Yatırım Danışmanlığı" kapsamında değildir.
grafikten anlaşılacağı üzere dax mevcut düzeltmenin sonlarına yaklaşmış...
[/img]
saatlık grafik ...
Kopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .
96850 reverse ve long bu pozu uzun süre muhafaza edicez... hedef eski tepe olan 116 k lı seviyeler...
macd tam sıfır çizgisinde bugün çok sağlam bir çıkış olursa eğer bu yukarı kesicek.. ve hızlı bir yükseliş trendi başlıyacak...
96850 longlar 102900 den flat oldu.. şu anda bekleme modundayız...xu030 102500'ü geçerse tekrar long olup kenarda beklemeyi sürdürücez...
yani bugünki flatlama olayımız sadece bir emniyet subabı olayı, yoksa yine yukarı yönlü beklentimiz devam ediyor...
saygılar....
YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım, bilgi, yorum ve tavsiyelerim "Yatırım Danışmanlığı" kapsamında değildir.
spot 30 a haftalık olarak bakınca önemli bir yerde olduğumuzu görebiliriz.. 58xxx lerdeki dipten tepemize fibo atıca %23,6 lık fibo tamda döndüğümüz yer yani 102300 lerde.. bu yüzden bu olasılığı dikkate alıp flat kalmak en iyi çözümdü bana göre... 102500 ü geçerse spot 30 tekrar eski zirve denenme ihtimali bence %99 olur... ve buna istinadende tekrar longlarım...
96850 longlar 102900 den flat oldu.. şu anda bekleme modundayız...xu030 102500'ü geçerse tekrar long olup kenarda beklemeyi sürdürücez...
yani bugünki flatlama olayımız sadece bir emniyet subabı olayı, yoksa yine yukarı yönlü beklentimiz devam ediyor...
saygılar....
Spot 30 102500 üzerinde ancak kalıcı olup olmadığını bilemiyoruz o yüzden flat pozisyona devam.. kalıcı olduğuna kanaat getirirsek akşama doğru poz açabilirim... dolar ve euro bazlıda kritik yerlerdeyiz... şahsi kanaatim buradan aşağıya verip aşağıdan sonra tekrar kuvvetli yukarı yapmasıdır.. şu an sanki kuvvetli yukarı yapıcak kadar gücü yok gibi...
Spot 30 102500 üzerinde ancak kalıcı olup olmadığını bilemiyoruz o yüzden flat pozisyona devam.. kalıcı olduğuna kanaat getirirsek akşama doğru poz açabilirim... dolar ve euro bazlıda kritik yerlerdeyiz... şahsi kanaatim buradan aşağıya verip aşağıdan sonra tekrar kuvvetli yukarı yapmasıdır.. şu an sanki kuvvetli yukarı yapıcak kadar gücü yok gibi...
anlık yazamadım fakat alışlardaki kuvvet belli olunca 103775 den longladım... bence artık yeni zirve gelicek.. ve ben buna oynuyorum...
anlık yazamadım fakat alışlardaki kuvvet belli olunca 103775 den longladım... bence artık yeni zirve gelicek.. ve ben buna oynuyorum...
merhabalar tatilde olduğumdan dolayı yazma fırsatım olmadı... longları 102825 den flatladım ve izleme moduna geçtim... maalesef direkt olarak zirveye gidecek bir yapı oluşmadı...
ancak endekste düzenli bir obo çalışması var... buna istinaden xu100 hedef 78800 civarı olması gerkiyor...
viobda ise 97100-97400 arası bir yerler olması gerekiyor.. buna istinaden 97300 gibi full long girip stobumu ise 96900 yazıcam.. sanırım bugün yarın oralara gelmesi gerekiyor...
merhabalar tatilde olduğumdan dolayı yazma fırsatım olmadı... longları 102825 den flatladım ve izleme moduna geçtim... maalesef direkt olarak zirveye gidecek bir yapı oluşmadı...
ancak endekste düzenli bir obo çalışması var... buna istinaden xu100 hedef 78800 civarı olması gerkiyor...
viobda ise 97100-97400 arası bir yerler olması gerekiyor.. buna istinaden 97300 gibi full long girip stobumu ise 96900 yazıcam.. sanırım bugün yarın oralara gelmesi gerekiyor...
garanti olsun diye tüm alışlarımı 97500 e yazdım... bakalım gelicekmi... 96900 kesin stop olur...
tamda beklentimiz çerçevesinde 97350 den dönüp yukarı bin puan almış durumda... bu longları umarım uzun süre taşırız...
saygılar...
Yorum