daroka Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Vob yorumları
Collapse
X
-
Hala ısrarla bu aralık çalışıyor... ve ilk kez bugün apsd artıya geçiyor.. umarım buradan alıp devam ederlerde.. öngörümüze uygun bir hareket olur...YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım, bilgi, yorum ve tavsiyelerim "Yatırım Danışmanlığı" kapsamında değildir.
-
son dibimizide böylece sancılı bir şekilde yapmış olduk.. 95775 son dip oldu böylece... buradan ise 8-9 bin puanlık bir çıkışla eski zirve belkide 1000 puan fazlası olan 105900-106100 arası bir yerleri hedefleyebilir.. hatta 105975 tam bir hedef olabilir.. sonrasında ise sert düşüşler gelebilir.. şimdilik stratejimiz bu yönlü olarak long devam ediyoruz...YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım, bilgi, yorum ve tavsiyelerim "Yatırım Danışmanlığı" kapsamında değildir.
Yorum
-
ercan kardeşim hayırlı günler..
tecrübemi arkadaş ortamımı ne dersen deyiver taka abimin bana tavsiyesi elliotta küçük periotlarda yön bulmaya kalsan sonu hüsran olur.
başka bir arkadaşımın bir sohbette konuşulanlar Küçük periotlarda dalga sayımı yapmayı % 51 becerebiliyorsan VOB'da para kazanabilirsin. o arkadaşımın tahminime göre ise ENDEKS'te 77,500 Altı tedirgin dir 72,000e kadar satılır diye düşünmekte imiş.
takaslar insanların pisikolojisini bozmaktan başka bir işe yaramıyor ...
Kopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .
Yorum
-
ercan hayırlı olsun başlığın.yeni gördüm.eren söylemese haberim bile olmacaktı.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
abim saolasın.. ama ara verince baya bir paslanmışız.. öngörülerimiz pek tutmadı.. bakalım hala yukarı bir hareket beklentisindeyim...taka Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterercan hayırlı olsun başlığın.yeni gördüm.eren söylemese haberim bile olmacaktı.YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım, bilgi, yorum ve tavsiyelerim "Yatırım Danışmanlığı" kapsamında değildir.
Yorum
-
aylık rsı çok ilginç olmaya başladı vadelide tobo yapmaya çalışırken dolareste obo yapyamı çalışmakta.

ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
sanırım bu haftada dalgalanacaz gibi.aşağıdaki grafı ercana itfaen attım.92 mi 85 mi dalgalanma sonu.yoksa 93 son durakmı inişte.
Yorum
-
bu aya mahsus karma pivot yapısı.
Yorum
-
Taka abi çok göstere göstere geldiler ve çoğu şortçuda güzel para kazandı.. bu kadar kolay olamaz bu.. muhtemelen güzel bir haber ortaya koyup sert yukarıya yapıcaklar.. apsd 210 k oldu.. yani ortam uygun hale gelmeye başladı bence...taka Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersanırım bu haftada dalgalanacaz gibi.aşağıdaki grafı ercana itfaen attım.92 mi 85 mi dalgalanma sonu.yoksa 93 son durakmı inişte.
YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım, bilgi, yorum ve tavsiyelerim "Yatırım Danışmanlığı" kapsamında değildir.
Yorum
-
ercanım bizim işimiz mevcut durumda olasıkları dizmektir.olur yada olmaz palanın tasarrufundadır.zaten uv yapı hedefi belli.bunu 1 yıldır dillendiriyoruz.önemli olan ov ve kv de eğimi yakalamaktır.buda yorumla değil sistemlerle olur.dün grafları gönderirken genel durum anlaşılsın diye gönderdim.saygılar.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
Yorum
-
97500 den flatladık... bize kalan ise sadece biraz stress oldu.. yukarı potansiyel halen mevcut ancak beklediğimiz yapı gelişmediği için ve piyasayı tam olarak tahlil edemediğimizden dolayı flat kaldık...daroka Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterevet 97500 den tüm alışlarımız gelmiş... hayırlısı olsun diyelim...
yeni bir hareket görene kadar poz almayı düşünmüyorum...YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım, bilgi, yorum ve tavsiyelerim "Yatırım Danışmanlığı" kapsamında değildir.
Yorum
-
dünün en yükseği 97925 oldu ve bugününde aynı şekilde.. geçmiş hareketlere bakınca bunlar aşağıya doğru iten bar görevini görüp aşağı hareketi hızlandıran sebebler... tabi neyin olup olmucağına piyasa karar veriyor... grafiktende anlaşılacağı üzere bir obo oluşşumuda söz konusu.... ve piyasanın döndüğü yer tam %61,8 fibo...
YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım, bilgi, yorum ve tavsiyelerim "Yatırım Danışmanlığı" kapsamında değildir.
Yorum
-
uzun bir tatilden sonra tekrar merhabalar..... 101425 den şort pozumuzu aldık bunun kati stobu 101925 olur... 500 puanlık bir marj var şimdilik... hadi hayırlısı...YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım, bilgi, yorum ve tavsiyelerim "Yatırım Danışmanlığı" kapsamında değildir.
Yorum
-

Yorum