Bu topik trade (al-sat) amaçlı işlemlerin paylaşıldığı, anlık, 4-10 kademe karına dayalı bir anlayışla fırsatları değerlendirmeye dönük yaklaşımla paylaşımda bulunmaktadır.
Mesutc İle mutlu trade (m&m)
Collapse
X
-
Mesutc İle mutlu trade (m&m)
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır. -
slm, tşk ederim, dilek ve temennilerinize...
Dürüstçe paylaşımda bulunacağımdan kuşkunuz olmasın.Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
öyle bir kuşkumuz olmadığından emin olabilirsib mesut hocamMESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterslm, tşk ederim, dilek ve temennilerinize...
Dürüstçe paylaşımda bulunacağımdan kuşkunuz olmasın.
Yorum
-
TATGD nin 2.35-2.37 kademeleri arasında tutunup tutunamayacağını görüp pozisyon açacağımBurada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
"Oncelikle burada gun icinde 4-6 kademe primlerin elde edilmesi amaclanmaktadir. Gun icinde %2-3 primleri kucumsemem. Temeli saglam hisseler uzerinde islem yapmayi yeglerim. Yeri gelir tavan olur hisselerim. Ama ana amac gunluk primler cay corba parasi cikarmacim....
Hisse analizlerine zamanim kalmadigi icin bu tur taleplerde bulunulmamasini rica ediyorum. Bu topikte dillendirilen hisseler uzerinde yogunlasmak, haber akisini, teknik analizinitakip etmek ve bilgilendirmektir ana amac.
Bu arada her turlu haber akisini, hisse IMKB yorumunu buraya kopyalayarak paylasima katki saglayacak arkadaslara simdiden tsk.ler
Konu MESUTC tarafından (15-08-2008 Saat 13:15 ) değiştirilmiştir."
Aynı felsefe ile yola devam
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
GARAN da 8.34 de alınan pozisyon 8.40 da realize edilerek, azcuk 1. seansta 8.38 e almamalarının cezası kesildi
Yorum
-
MESUTC bu fevkelade olmus... Internet de her oldugumda buraya ugramaya ugrasacagim... Hayirli ugurlu olsun...Insana dürüstlük öğretmeyen hiçbir inanç ve felsefeye saygı duymuyorum...
"Kutsal kitaplarda çokça adı geçen "şeytan" gerçek dünyada size ahlâk dersi veren bir yobazdan başka bir şey değildir..."
NIETZSCHE
Yorum
-
GARAN da 8.37 de tekrar alıcuyum
Yorum
Yorum