Biz bilgiye aç ışığa muhtaçları yalnız bırakmayın sayın kuzu
TüRKüN VuruşkaN KürşatlarI
Collapse
X
-
Forumda bir sey kesfettim. Istemedigin kullaniciyi engelleyebiliyorsun. Sexden sonra en buyuk icat.
Engelledim mide bulandirici ötöröfün birini. Adam şerbet longladim diye mesaj atiyor. Sekerine de serbetine de ........
Bundan sonra tacizcileri engelleyecegim. Bu gune kadar bu icattan nasil habarim olmadi?
Ne luzumu var yaa, delilerle mi ugrasacam. Hi ho ho sekeroglan
Lem ben bunun icin gecen sene 1000 euro vermeye raziydim. Demek ki icatlari takip etmek lazim.
Yorum
-
sevgili fuseng,
şunun da farkına varmanı isterim ki, forumda ne zaman mesajların çoğalmaya başlasa.. o aralık fiyatların en düşük olduğu seviyelere rast geliyor.. sonra birşeyler olup bitiyor.. tartışma, atışma vs.. bir şekilde uzaklaştırılıyorsun... ve de borsa yükseliyor..
en azından son birkaç kez böyle oldu..
Yorum
-
Manaw abi, isallah senin dedigin gibi olur. Ben sehit olmaya raziyim. Dun neler oldugunu gorduk, bugun bu borsa + yazarsa butun hafizayi silmek gerekir. Ben bu defa yukaridaki kutsalimla geldim.fuseng Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHerseyin parcalandigi gecenin icine giriyoruz. Artik geriye bakamayiz, aydinliklar söndu orada, fikirlerimiz ve eserlerimizle basbasayiz, tek basimizayiz. Fikirlerimizin ölçusuzlugunun insafina kalmis durumdayiz.
Yine de yurumek zorundayiz, cunku duracak kadar kendimize hakim degiliz. Ama yolu kaybettik. Artik yeni yolu, cekecegimiz acilar gosterecek.
Bizi felakete goturen ve hala saygi gosterdigimiz seye hakaret etmekten cekiniyoruz. Kutsalliga hakaret etmek bizi kurtarabilirdi, bizim en özlü kismimiz olmus entellektuel cesaret, yazgiya engel olabilirdi.
Anarsistler ve nihilistler herseyi kokunden supurup, atmak istediler. Tarih onlarin hakliligini tespit edecektir. Ama duzen var oldugu surece onlari eziyor ve ezecektir. Duzen bizi yikiciliktan koruyor ama kaosun ve olumun yikiciligindan koruyamaz.
Duzen, kaosa ve olume dogru saflari siklastirarak yurumemizi emrediyor bize, yan yana, gorev adimlariyla ve yakinda kana bulayacagimiz gecenin icinde.
Not: Elektrik kesintileri yavas yavas siklasarak ve sureleri uzayarak artacaktir.
Yorum
-
Günaydın dostlar,
"KUZU ÖZEL" başlığımız yeniden aktif edilmiştir. Topiği sadece grup üyeleri okuyabilecektir. Hepinize ,bol kazançlı bir gün dilerim.
Yorum
-
Buralarda bir nevi kendimizi anlatmış oluyoruz neticesinde.. Yazmak böyle
birşey malum.. Şahsımızı, şahsiyetimizi deşifre etmenin etkin bir yolu ve yöntemi..
Ne güzel iyi de anlatmış oluyosun böylelikle kendini, için dışın pek bi anlaşılıyor..
Engelleme meselesi ve 1000 €'n da iyimiş; amma da 'keşfetmişin' yani mübarek, bari
'farkettim' desen de anlamı olsa, neyin keşfi?, kaç kere engellenmişindir habarın
yokmuş gibi..?? Param çok mu demek istiyosun aralardan görmemiş misali.. Bu piyasalar
ne 1000 €'larını almıştır senin, daha da alır kaldıysa eğer.. İnsanlara, ortamlara
tavrın, niyetin 3 paralık zaten 5 para etmez.. İşi gücü de rast gitmez sen gibilerin..
Taciz desen kurdeşen olmuş gibi ortalığa dökülen kim?, gayet iyi bilir buraları
okuyanlar.. Dinden imandan hakdan tut, yok Cebrail a.s. yahudiye ne demiş bize
ne dememişten al, cümlemize etek giydirme sevdan ve abaza cinsel sapıklığından,
öttörof kursuna kadar porumpoh muhabbeti yapan bir zavallısın..
Farz edelim ki engelledin, ki sen gibinin lafına güven kalmaz da hani öyle
varsayalım, bu özel durumunu foruma tebliğ sebebin ne olaki ??.. Şahsında
sayende de-grade mi olduk yani birileri daha mı engellesin istedin?), her üyenin
özgür iradesi oysa dimi.. Başka üyeler de iki kelam cevaben yazmasın diye güya
heveslerini mi kırmış oldun zannediyosun.. Yada bilelim boş yere bi cevap daha
vermemiş olalım ümidinle bize kandırıkçılık mı yaptın yani ?)..
Bunları bi düşün bakalım.. Bomboş işler.. Esas kendini de engelle bence becerirsin sen..
Ne poz'un ne trade'lerin belli.. Kazanmış-kazanan azınlıktan olmadığınsa her
halinden belli.. Piyasa tecrüben oluşmuş evet bu da belli ancak bunu sunuş ve
paylaşma şeklin faydasız ve kötü niyetle.. Evet global piyasalar dahil çok şükür
vuruşuyoruz işte şeker meker herbişey dahil ve olabildiğince paylaşıyoruzda buralarda..
Çok biliyosan sakkarin şekerini şortla sende.. ne anlatıyon ki??..
Malesef aynen piyasalarımız gibi finansal forumlarda da kuzular kurt, kurtlar
kuzu kılığında.. Böyle işte, hayat bu ve hayatın gerçeği bunlar.., sağlık olsun..
Mücadeleye inançla herdaim devam, ki yaşamın yaşayabilmiş olmanın gerçek keyfi burda..
Zaten forum da bu basit muhabbetlerini fazla kâle almıyor demi..
Hiç de umrumda değilsin, sana da insanlık bu kadar..
Unutma gerek olursa aralarda gözlerini sımsıkı kapa.. Ne mal olduğunu bilen,
anlayan ve 'malesef olmayan aklın sıra ancak etek giydirebilme sevdanla sövmekten
haz aldığın' vuruşkan Türkoğlu Türk birileri an olur da bu ve bu tip iletileri
keyiflerince alıntılarsa yine mal gibi okuma durumuna düşersin..
Bunu da biliyon demi, seni gidi 1000€'luk kaşif seni..
Yorum
-
Kafamda yasadigim soru isaretlerini foruma yazdim. Muhasebemi yaptim. Olaylari gecmisten alip, gunumuze getirdim. Islamiyetin bir mucize oldugunu anladim. Islamiyet dunyanin gelecegi ile en uyumlu dindir. Islamiyet tum dunyaya yayilacak, herkes Musluman olacak. Cebrail'in faiz konusu ise gelecekle ilgilidir.Gelecekte faiz olmayacak.
Ulkemiz ise sikintili gunler gecirse de hersey duzelecek. Mevcut iktidar tek basina iktidar olacak. 2023 de iktidarin hedefleri gerceklesecek. Bu yuzden herkesin iktidari desteklemesi gerekir. Baskanlik sistemi faydalidir. Tayyip Erdogan'in baskan olmasi ise en hayirlisidir.
Gelelim anarsistlerin mottosu yaziya, boyle dusunenler yanlis bir yoldadirlar. Ben yolumu duzelttim onlar da duzeltsinler. Duzeni bozmak cok zararlidir. Yeni mottom sudur:
En kotu duzen, duzensizlikten iyidir. En iyi duzen ise gercek Islam'dir.
Ben kendimi duzelttim. Sizler de duzeltiniz. Kirdigim insanlardan ozur dilerim. Bu arada degerli trader Bellrock dan ayrica ozur dilerim. Kusura bakmayiniz efendim. Bir anlik sinirle sizi kirdim. Lutfen af buyurunuz.
Fakat sizin engelinizi bir turlu kaldiramadim. Tabletten yapamadim. Bulundugum yerde wifi sikintili.
Yorum
-
fuseng Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
En kotu duzen, duzensizlikten iyidir. En iyi duzen ise gercek Islam'dir.
Ben kendimi duzelttim. Sizler de duzeltiniz. Kirdigim insanlardan ozur dilerim. Bu arada degerli trader Bellrock dan ayrica ozur dilerim. Kusura bakmayiniz efendim. Bir anlik sinirle sizi kirdim. Lutfen af buyurunuz.
Arslanım benim ,hep böyle Hörmetli ol ,emi koçum ...Sevgiler
Her şey beklemesini bilen kişiye kendiliğinden gelir.
Yorum
-
Ne demek abi, buyuklerimize saygimiz sonsuzdur. Yanliz Sn.manaw latifeyle karisik "gidersen borsa yukselir" demis, cok kirildim. Borsa duserken de para kazanilabiliyor. Mevzu bunu onceden nasil bilecez? Bence borsada orta ve uzun vadeli tahmin yapilamaz. Tabii yapan yapar ama matematiksek bir temele dayandiramaz. Matematiksel temele dayanmiyorsa, yapilan tahmin bilimsel degildir. Bence gun icinde yada ertesi gun icin tahmin yapilabilir. Borsa hareketleri, meteoroloji hareketlerine benzer. Butun dunya ulkeleri, hava tahminleri konusunda olaganustu esgudumle hareket ederler. Butun veriler herkese aciktir. Ulkelerin meteoroloji kurumlari hatta bakanliklari vardir. Bunlara devletlerden ciddi butceler aktarilir. Universitelerde meteoroloji muhendisligi bolumleri vardir. Kurumlar, en yetenekli uzmanlari yetistirip, calistirirlar. Kurumlarda dunyanin en gelismis bilgisayarlari, en gelismis analiz programlari kullanilir. Mesela bilgisayarlar ilk icat edildiklerinde, once istihbarat kurumlarinda hemen sonrasinda ise meteoroloji kurumlarinda kullanilmaya baslamistir. Meteoroloji kurumlarinda 1950'den beri bilgisayarlar ve bilgisayar progranlari kullanilir.
Butun bu teknolojik altyapiya ve uzmanlara ragmen, yapilan 12 gunluk hava tahminleri tutmaz. Bugun sadece 2-3 gunluk tahminler yuksek dogrulukla tutmaktadir. Haftalik tahminler tutar veye tutmaz.
Orta ve uzun vadede borsayi tahmin ediyorum diyen biri matematiksel modelini ortaya koyabilirse, nobel odulu kazanmakla kalmaz, dunyanin en unlu kisisi olur. Cunku, bu sadece borsayi ilgilendiren bir konu degildir, ekonomiyi, bilimi, teknolojiyi kisacasi insanligin gelecegini ilgilendiren bir konudur.
Bu arada borsa bugun + kapamis. Cozdum mu acaba? Ufak ufak goturuyoz iste. Herseyin hayirlisi.
Yorum
-
Sn. fuseng..
Latife yapmadım. Sizi kırmak istemedim.. kırdığım için özür dilerim. Ben size git diyemem. bu lafı anamam bile.. haddime değil. Hatta mekan benim değil.
Siz başka bir forum üyesine durduk yere sataşınca, ben de refleks olarak yazmış bulundum..
Siz de bilgi paylaşıyorsunuz, o da.. En azından sesli azınlıksınız. Siz olmasanız yazan yok.. Her ikinizin yazılarını da keyifle okuyanlardanım... Sataşma ve küfür içerikli olanlar hariç...
Borsanın yükselişi düşüşü konusunda ise.. Şahsi fikrim.. Kimseyi bağlamaz.. Bu borsa atom bombası patlasa belki düşer tl bazında.. Sömürge ülkeyiz eninde sonunda..
Yorum
-
12,6x cazip, ortalayıp 11,95-12,0x civarı ve orti bölge maliyetli az paket
longları kâr-al yaptık..
Poz fazlasıyla tam-tam dolu hedef ötemsi miktardı, biraz azalması lehimize..
12,7x-9x aralığı g.t.cancel 12,1x-2x alımlarında epey bir kısmı kawırma satış bekler..
13 yaktığında, yakarsa if hopefully, %23 poz kawırma tamamlanır hiç değilse..
Gevşerse 'daha aşağılardan??' re-buy yapmak suretiyle ana poz riskini taşıyıp
trade'e devam ederek..
Hedef 14-15,7 nası oluşup olacaksa ve de arada flat kalmadan ?? Hayırlısı..
...
Bizt'ik mystic flat testere devamı.. Diğer ürünler de aynen..
peTrol'ler canlandı canlanır bu aralar yine.. Her iki yöne de riskli ve
potansiyel canlı..
Selamlar, iyi trade'ler..
Yorum
-
Paylaşmak istedim; portföy yönetiminde yardımlaşıp çalıştığımız ilgi
kurum yöneticimiz arkadaşımız son 3 ay Dolares miop kontratolarında
sanırım yine 3 ayrı hesap nezdinde Türkiye rekor kırarak toplamda ve getiri
%'sinde ödüllendirilmişti..
Maşallah tebrikler style iş çıkarmış..
Müşteriler de kurumsal ve tok satıcı kalitesindeymiş, ancak büyük başarı..
Gurur duydum..
Yorum

Yorum