TüRKüN VuruşkaN KürşatlarI
Collapse
X
-
duvara asılası bir yorum dahaeksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteraklım fikrim giriş yapacak olan bu parada....soru şu...
cazip göreceği ve istenilen fiyat kac...
bir an önce girmek istedikleri sıkıştırmadan belli...
belkide giriş burdan yapılıyor...sadece giriş bitene kadar dövizi tutmaya calışıyorlar..
bunun cevabını bize borsadaki hareket söyleyecek....
yazma yetkim yeni açıldı buarada.
anlaşılan o ki bu gün %2 + kaparsak bariz boğa piyasası başlamıştır deyip kapadığı yerlerde bir kademe long daha asılasım var ama bilmiyorum.
Vade sonu muhabbeti tutuyor işte, açmasak yol alıp gidecek. varsın gitsin ne edek.Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!
Yorum
-
herşey dövizi yukarı basmak ücün kasıtlı yapılıyor... hükümetle anlaştıkları seviye görülene kadar gerekirse başcı nında kellesi alınacak....okut_val Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterMB başkanı istifa dedikodusu dolanıyor yine...
Yorum
-
valla abi bi tuhaflık var da! nedir o net değil!eksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteryalnız dikkatizi cekiyormu bilmiyorum...bu seviyeler yani 2.50 ...buradan aşşagı geldikce birileri hırlıyor... en azından burada tutmaya calışıyorlar... borsada da düşüş durdu... esnetip esnetip mal alınıyor...giriş başladı sanki...
neticede başka bir ülkenin MB si değil, en nihayetinde bürokrattır yani... çağırır konuşursun.. hattı zatında bir gerekçeyle görevine de son verirsin.. efendim hükümet politikalarımıza uymuyor vs vs... biter gider... lakin, sanki 90 lı yıllar gibi çıkıp çıkıp konuşup piyasayı çalkalandırmak! bunun bilinçli yapıldığı izlenimi veriyor... her durumda bu kötü bir şey!
ha onun dışında bilmediğimiz bir şey varsa, onu bilmem ama, o vakit bu tartışmayı kamuoyu önünde yapmak da gene gereksiz!
diyorum...
not: siyaseten yapılmış bir yorum değildir, piyasayı doğrudan ilgilendirdiği için, objektif görüşümü bildirdim, öyle dikkate alına..
Yorum
Yorum