o cızgıları kapanış fiyatlarından cek... birde öyle bakem yakışıklımı...
TüRKüN VuruşkaN KürşatlarI
Collapse
X
-
eksper abi hedef nire?
benim göynümden geçen bist 100 82 ler felan, varmı beliren bir şey sende?Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!
Yorum
-
kapanış itibari ile grafik... kapanışa göre trendi kırdık...eksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstero cızgıları kapanış fiyatlarından cek... birde öyle bakem yakışıklımı...
YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım, bilgi, yorum ve tavsiyelerim "Yatırım Danışmanlığı" kapsamında değildir.
Yorum
-
kırılım olmadan boş emme....aşşağısını yazmıştım zaten ilk 95000 vob...hesapla artık u100 de nire denk gelüse...sonperde33 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstereksper abi hedef nire?
benim göynümden geçen bist 100 82 ler felan, varmı beliren bir şey sende?
hem bizene Uyüzden hissecimiyiz biz...
isterse sıfıra denk gelsin...ha ha ha
Yorum
-
umarım böyle olmuştur. kapanışlar itibari ile bu çıkıyor..eksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterdaroka önceki böyük grafdan göster. altan üstten cek şu cızgıyı....üstüde göster kapanıştan...
YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım, bilgi, yorum ve tavsiyelerim "Yatırım Danışmanlığı" kapsamında değildir.
Yorum
-
Allahın cölünde kutup ayısı ara sen...bulursun bekle...ha ha haBEéLLrock Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterDow sana zahmet bi birazcık geberirsen şöyle muhteşem olur gari..
Yorum
-
darokanın gafının üzerine evde ince bir ip buldum kendim istedigim gibi kapanışlardan cektim ....bu cıktı...ha ha haeksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstertamam alttaki cızgıyı az öndeki kapanışı baz alsaydın eyiyidi emme...olsun belli zaten..eyvallah.
ilk kez kapanış fiyatı cızgının altında kalıyor... niden acaba ...hayırlısı...
Yorum
-
anammm bu pastaya bakarsak bizi ıslatıp ıslatıp döverler...yediğimiz dayağı bırak birde kolumuzu bacagımızı kırar karacaahmet mezarlığına atarlar...
tabi bırde bunun evveliyatı var .ne nedir bilmediğim icin sallıyorum haaa ciddiye almayın...pasta işte kuru geyik
Yorum
-
Vala Abi evveliyatını bilmiim ama, aşağıdaki haftalık grafa bakınca(ki senin 95000 burada tam 3 hafta sonraya denk geliyor) "diğer" kısmını 50-60 bin yapana kadar basardım ben olsam. Sonra dekmenin nerden geldiğini anlamadan roket...eksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterevveliyatını bilen varsa yorumlasın...
"Firavun'un karşısında olmak yetmez. Musa'nın da yanında olacaksın."
Yazdıklarım kendi düşüncelerimdir. Yatırım tavsiyesi olarak algılamayınız.
Yorum

Yorum