Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
Peki Abi bir şey sormak istiyorum;
Pasta börek işinden pek anlamam ama, nisan vadede 3 kasım 2014 den itibaren bakınca citi+iş+teb toplamı yaklaşık 45 bin long tarafında.. "Diğer" kısmı ise 1100 long 31 bin şort tarafında görülüyor.. Bunu nasıl yorumlamak lazım?
Piyasayı ben yapıyor olsam bu "diğer" kısmını da en az 50 bin şort olana kadar aşağı basıp, 3-5 kar ettiler zannettirip, sonra ne olduğunu bile anlamaya fırsat vermeden fezaya sürerim..
Sen ne dersin bu işe??
"Firavun'un karşısında olmak yetmez. Musa'nın da yanında olacaksın."
Yazdıklarım kendi düşüncelerimdir. Yatırım tavsiyesi olarak algılamayınız.
Peki Abi bir şey sormak istiyorum;
Pasta börek işinden pek anlamam ama, nisan vadede 3 kasım 2014 den itibaren bakınca citi+iş+teb toplamı yaklaşık 45 bin long tarafında.. "Diğer" kısmı ise 1100 long 31 bin şort tarafında görülüyor.. Bunu nasıl yorumlamak lazım?
Piyasayı ben yapıyor olsam bu "diğer" kısmını da en az 50 bin şort olana kadar aşağı basıp, 3-5 kar ettiler zannettirip, sonra ne olduğunu bile anlamaya fırsat vermeden fezaya sürerim..
Sen ne dersin bu işe??
ilk kez senden duydum ve ögrenmiş bulundum...Allah inandırsın hic bakmadım...yorum yapamayacağım...baştan izlesem birşeyler cıkarırdım...ancak geyik yapmak ücün güzeldir pasta yorumu yapmak ...boş iş..
emme bir pastacımız varsa aramızda seans sonu yapıştırsın...
bakar gırgır yaparız...
Long'cular herşeye razı..), mı demeli yani Sn sv musician ?..
...
Plan da güzelmiş hani dayanamadım yorum yapmış bulundum..
Vala bende poz yok. Bugün flate çıktım. Her dalgayı yakalayacam diye hırslanmamaya çalışıyorum.
Az olsun, her zaman olsun.. Benim prensibim bu.
Pasta için sadece sesli düşündüm.. Biraz fikir jimnastiği de yapalım diye..
Sağolsun sn. Eksper her şeyi ziyadesiyle paylaşıyor ama vizyonundan ve bilgisinden sadece pozisyonel olarak değil, kendi rızası olursa nezih bir tartışma ortamı oluşturarak da istifade etmek gerekir diye düşünüyorum.
ilk kez senden duydum ve ögrenmiş bulundum...Allah inandırsın hic bakmadım...yorum yapamayacağım...baştan izlesem birşeyler cıkarırdım...ancak geyik yapmak ücün güzeldir pasta yorumu yapmak ...boş iş..
emme bir pastacımız varsa aramızda seans sonu yapıştırsın...
bakar gırgır yaparız...
Eyvallah Abi..
O işin piri Guerra.. Kendisi de kabul ederse seans sonu paylaşım iyi olur..
Kulakları çınlayasıca Pega dayım bayılırdı pasta börek işlerine.. gerçi hala ayılıp bayılıyor ama bi kere görmedim ağız tadıyla yediğini
yav karışmayayım diyorum ama siz daha hala dowmu şortluyorsunuz...ne bitmez para varmış sen de kardeşim...
dowun nerede duracagını biliyormusun da boyuna şortluyorsun anlamadımki...
ayrıca bu kadar şorta heleki dow da vayki vay...para dayandıramassınki...
ben pek anlamam emme...
dow ilk hedef 22000 dersem ...
ne deyim Allah yardımcın olsun...
guerra kardeşim... kademe analizinden ziyade ,kastetdiğim şöyle yuvarlak olan varya, üstü mumlu alevli olanınından ... pastayı akşamları yapıştırırsan ey olur...
yav karışmayayım diyorum ama siz daha hala dowmu şortluyorsunuz...ne bitmez para varmış sen de kardeşim...
dowun nerede duracagını biliyormusun da boyuna şortluyorsun anlamadımki...
ayrıca bu kadar şorta heleki dow da para dayanmaz...
dow ilk hedef 22000 dersem ...
ne deyim Allah yardımcın olsun...
Yok yaw hâlâ shortlamıyorum ), epey shortlamıştım ya zaten lazım olur düşsün diye
diyorum hani.. 22 az bigün en az 30'u geçer elbet de şöyle bi -300 falan düşse önce daha
Yorum