eksper Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
lakin
biz forumda zevk yaparken işin maddi boyutunu da beraber yaşıyoruz...
işin icine para da girdimi benim safımda işler 90 derece değişir...
burayı neden okuyorsunuz...?
bilgi ücün ve bilgiyi de mümkünse paraya cevirebilmek ücün...
borsada benim yazdığım bu forumda kaybetmek yok...
evet iddalı yazdım....
kaybetmek yok...
peki bunu ne cüretle yazabiliyorum...?
2009 dan beri bu forumda yazarım...canlı ve anlık işlemsel hamlelerim herdaim gözünüzün önündedir...
bilmeyen ve tanımayan da kimin nesiyim,neyin fesiyim, tanıyanlardan sorup öğrenecek...
kesinlikle mütavazi falanda olmayacağım....şunu unutmayın sizin takip ettiğiniz bu adam borsada cok özel bir yetenek...
borsada işlem yapan kesimin her 100 kişisinin 95 ininde bu aranada kıcında donu olmadığınıda iyi biliyorum...yani bu arenada cok az kişi kazanır beyler....
şahsen yanlış anşlaşılmakda istemem...öyle büyük capta bir oyuncu da değilim...max 40 kontratla işlem yaparım...cok özel durumlarda da bu 50 kontrat olur...emme bunun teminatı olan yanım cok kuvvetlidir...parasal gücüm ne olursa olsun kontrat sayılarımda da degişme olmaz...
aslında kücük capta bir oyuncuyum...
ama asla kaybetmem...(2008 istisnasi haric,tek kalem 30000 puvan,yakın tanıdıklarım bilir...ha ha ha)
kimseye eyvallahım yoktur...
kendim calar kendim oynarım...
anlıyacağınız yalnız ucarım...
BEN BURADA ZEVKİNE BULUNUYORUM DOSTLAR...ZEVKİM KACTIMI KRALI GELSE TRAŞ....TANIMAM...
PEKİ ZEVKİM KACTIMI ...KACTI
benim yazdığım yerde iceride 8 kişi,dışarıda 30 kişi misafir gördümmü nevrim döner...
KİM ÜLEN BU 30 KİŞİ ...
neden kendini göstermeden dikiz usulü gözetliyor...
101 den long acıp 115 hedef veriyorum,iki gün gecmeden 115 dillenmiş,
114800 den şort acıp 103 hedef veriyorum,iki gün gecmeden 103 dillenmiş,
adam ara hedef 108 i bile dillendirmiş...
hangi bilgiyi kim ,kime taşıyor...?
BU İSİMLER GÖ ZÜ KE CEK....
yoksa ben yokum...
Yorum