TüRKüN VuruşkaN KürşatlarI

Collapse
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • eksper
    Kıdemli
    • 17 Temmuz 2009
    • 3714

eksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    lem şu dışarıdan caktırmadan burayı gözetleyen d ü r z ü l e r....misafirlik öyle camdan bakmayla olmaz....
    ya adam gibi iceri buyrun yada hepinizi kovalarım...
    moda buradan sesleniyorum bundan gayri beni okumak isteyen camdan bakmayacak...efendi gibi oturup cayını icip gidecek... böylelikle bende boyunu posunu nur cemalini görürüm...
    yoksa tek kelam yazmıyorum....
    bu iletimin altında teşekkürü olan tüm kardeşlerim başımın tacıdır...bu arenada,bu kardeşlerimle pazara kadar değil mezara kadar yürümeye herdaim varım...
    lakin
    biz forumda zevk yaparken işin maddi boyutunu da beraber yaşıyoruz...
    işin icine para da girdimi benim safımda işler 90 derece değişir...
    burayı neden okuyorsunuz...?
    bilgi ücün ve bilgiyi de mümkünse paraya cevirebilmek ücün...
    borsada benim yazdığım bu forumda kaybetmek yok...
    evet iddalı yazdım....
    kaybetmek yok...
    peki bunu ne cüretle yazabiliyorum...?
    2009 dan beri bu forumda yazarım...canlı ve anlık işlemsel hamlelerim herdaim gözünüzün önündedir...
    bilmeyen ve tanımayan da kimin nesiyim,neyin fesiyim, tanıyanlardan sorup öğrenecek...
    kesinlikle mütavazi falanda olmayacağım....şunu unutmayın sizin takip ettiğiniz bu adam borsada cok özel bir yetenek...
    borsada işlem yapan kesimin her 100 kişisinin 95 ininde bu aranada kıcında donu olmadığınıda iyi biliyorum...yani bu arenada cok az kişi kazanır beyler....
    şahsen yanlış anşlaşılmakda istemem...öyle büyük capta bir oyuncu da değilim...max 40 kontratla işlem yaparım...cok özel durumlarda da bu 50 kontrat olur...emme bunun teminatı olan yanım cok kuvvetlidir...parasal gücüm ne olursa olsun kontrat sayılarımda da degişme olmaz...
    aslında kücük capta bir oyuncuyum...
    ama asla kaybetmem...(2008 istisnasi haric,tek kalem 30000 puvan,yakın tanıdıklarım bilir...ha ha ha)
    kimseye eyvallahım yoktur...
    kendim calar kendim oynarım...
    anlıyacağınız yalnız ucarım...

BEN BURADA ZEVKİNE BULUNUYORUM DOSTLAR...ZEVKİM KACTIMI KRALI GELSE TRAŞ....TANIMAM...

PEKİ ZEVKİM KACTIMI ...KACTI
    benim yazdığım yerde iceride 8 kişi,dışarıda 30 kişi misafir gördümmü nevrim döner...
    KİM ÜLEN BU 30 KİŞİ ...
    neden kendini göstermeden dikiz usulü gözetliyor...
    101 den long acıp 115 hedef veriyorum,iki gün gecmeden 115 dillenmiş,
    114800 den şort acıp 103 hedef veriyorum,iki gün gecmeden 103 dillenmiş,
    adam ara hedef 108 i bile dillendirmiş...

hangi bilgiyi kim ,kime taşıyor...?
    BU İSİMLER GÖ ZÜ KE CEK....
    yoksa ben yokum...

Yorum

• kani
      Tecrübeli
      • 26 Kasım 2010
      • 1084

EXPER EMMİ fena döşemişsin gene döktür bencede misafir olmaya hacet yok kimseyide yemiyoz bu formda gelsin millet canım adıyla cismiyle her ne cacıksa hehheheheh
      oturma münkir ile alırsın sancı tutarsın pas paklamaz her kalaycı

Yorum

• sonperde33
        Kıdemli
        • 03 Ağustos 2011
        • 3010

eksper abi sonuna kadar haklısın,
        o zaman aksiyon planını şöyle yapayımmı

o mesaja teşekkür yada beğen veren kullanıcılar ile yola devam ediyoruz, bu topiği o kullanıcılara açık hale getiriyoruz.

başka bir topik açıp , izlemek isteyen kullanıcıları, talebi üzerine bu topiğe yetkilendiriyoruz.

uygunmudur?

tahmini bu hafta içi yaparız
        Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!

Yorum

• sonperde33
          Kıdemli
          • 03 Ağustos 2011
          • 3010

hatta çarşamba günü yapmaya çalışalım, takip etmek isteyen kim varsa , o zamana kadar eksper abimin o mesajına , tesekkur yada begen versin, sonra duymadım bilmiyordum olmasın.

Yorum

• liono
            Tecrübeli
            • 17 Ağustos 2011
            • 420

eksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
            bu iletimin altında teşekkürü olan tüm kardeşlerim başımın tacıdır...bu arenada,bu kardeşlerimle pazara kadar değil mezara kadar yürümeye herdaim varım...
            lakin
            biz forumda zevk yaparken işin maddi boyutunu da beraber yaşıyoruz...
            işin icine para da girdimi benim safımda işler 90 derece değişir...
            burayı neden okuyorsunuz...?
            bilgi ücün ve bilgiyi de mümkünse paraya cevirebilmek ücün...
            borsada benim yazdığım bu forumda kaybetmek yok...
            evet iddalı yazdım....
            kaybetmek yok...
            peki bunu ne cüretle yazabiliyorum...?
            2009 dan beri bu forumda yazarım...canlı ve anlık işlemsel hamlelerim herdaim gözünüzün önündedir...
            bilmeyen ve tanımayan da kimin nesiyim,neyin fesiyim, tanıyanlardan sorup öğrenecek...
            kesinlikle mütavazi falanda olmayacağım....şunu unutmayın sizin takip ettiğiniz bu adam borsada cok özel bir yetenek...
            borsada işlem yapan kesimin her 100 kişisinin 95 ininde bu aranada kıcında donu olmadığınıda iyi biliyorum...yani bu arenada cok az kişi kazanır beyler....
            şahsen yanlış anşlaşılmakda istemem...öyle büyük capta bir oyuncu da değilim...max 40 kontratla işlem yaparım...cok özel durumlarda da bu 50 kontrat olur...emme bunun teminatı olan yanım cok kuvvetlidir...parasal gücüm ne olursa olsun kontrat sayılarımda da degişme olmaz...
            aslında kücük capta bir oyuncuyum...
            ama asla kaybetmem...(2008 istisnasi haric,tek kalem 30000 puvan,yakın tanıdıklarım bilir...ha ha ha)
            kimseye eyvallahım yoktur...
            kendim calar kendim oynarım...
            anlıyacağınız yalnız ucarım...

BEN BURADA ZEVKİNE BULUNUYORUM DOSTLAR...ZEVKİM KACTIMI KRALI GELSE TRAŞ....TANIMAM...

PEKİ ZEVKİM KACTIMI ...KACTI
            benim yazdığım yerde iceride 8 kişi,dışarıda 30 kişi misafir gördümmü nevrim döner...
            KİM ÜLEN BU 30 KİŞİ ...
            neden kendini göstermeden dikiz usulü gözetliyor...
            101 den long acıp 115 hedef veriyorum,iki gün gecmeden 115 dillenmiş,
            114800 den şort acıp 103 hedef veriyorum,iki gün gecmeden 103 dillenmiş,
            adam ara hedef 108 i bile dillendirmiş...

hangi bilgiyi kim ,kime taşıyor...?
            BU İSİMLER GÖ ZÜ KE CEK....
            yoksa ben yokum...
            Eksper abim söylediklerinde sonunda kadar haklısın... ve bu konuda ben ve buradaki arkadaşların sonuna kadar yanında olduğunu düşünüyorum...
            Çözüm olaraksa sana özel bir topic açıp forumda sadece üye olanların girişini sağlamak gerekiyor bence...
            Bunun için simurg kardeşimin gereğini yapacağına inanıyorum seninde onayınla...
            Selamlar saygılar...

Yorum

• sonperde33
              Kıdemli
              • 03 Ağustos 2011
              • 3010

bu topiği özel hale getiriyoruz, eksper abimin yukarıda bahsettiği mesajın altında imzası olanlar girebilecek, simurg ile iletişimde kalıp pazartesi akşamına bu işi yetiştirmeye çalışcağım,
              teşekkür ve beğen butonlarıda imzası olmayanlar, ve bu topiği takip etmek isteyenler lütfen o mesajı imzalasın. en iyi mantık bu gözüküyor .çok fazla yazılıp çizilmesinki bu mesajı görmeyen kalmasın.

Yorum

• paradigma
                Tecrübeli
                • 19 Haziran 2009
                • 1088

eksper la bu boru deell ..eksperi herhalde 6 yildir cok yakinen takip ederim ..ne zaman kendi basima pozunun aksine hareket etsem kicima girmistir ..Ahanda bu sefer yanildi derim hop yine ben yanilmisim .Totale bakarsak vobdaki kaybim cok buyuk , bu kayipin tek nedeni ise kendimim maalsef . .KAybettiklerim hep kendi basima hareket ettigim sabirli olamadigim ya kol kestigim yada karda oturamayarak kapadigim ,yani kendime en guvendigim zamanlar olmustur ... halbuki boyle bir ustad varken ve bilgiyi bedava paylasirken baska bir degisle parayi paylasirken kimse nankorluk etmesin beyler ..sumurg hocam pzartesiye halledecegini soylemisti ..sonperdede zaten konunun ustunde pazartesiden sonra paranin amk yuyoruz analsilan hi hi ..yaf heyecanlandim biranda
                yatirim tavsiyesi degildir ...

Yorum

• eksper
                  Kıdemli
                  • 17 Temmuz 2009
                  • 3714

sonperde33 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                  bu topiği özel hale getiriyoruz, eksper abimin yukarıda bahsettiği mesajın altında imzası olanlar girebilecek, simurg ile iletişimde kalıp pazartesi akşamına bu işi yetiştirmeye çalışcağım,
                  teşekkür ve beğen butonlarıda imzası olmayanlar, ve bu topiği takip etmek isteyenler lütfen o mesajı imzalasın. en iyi mantık bu gözüküyor .çok fazla yazılıp çizilmesinki bu mesajı görmeyen kalmasın.
                  uygundur kardeşim...yanlız carşamba gününe kadar gurup tamamlansın...altı ay boyuncada bu gurup ile devam edelim...harici katılmak isteyenleri altı ay sonra degerlendiririz...
                  elini kolunu sallayanın langır lungur girebileceği bir yer olmaması babında bu şekil uygundur...

Yorum

• fallrainbk
                    Yeni Üye
                    • 14 Nisan 2014
                    • 2

Gah çıkarım gökyüzüne seyrederim alemi gah inerim yeryüzüne seyreder alem beni indik bakalım yeryüzüne viopta hani marjincall a düşme anında yusuf yusuf olur ya insan exper üstadın yazılarını takip edemeyeceğimi bir an düşünmeyle aynı hissi yaşadım.

Yorum

• hot
                      Yeni Üye
                      • 22 Şubat 2015
                      • 4

arkadaşlar herkese merhaba
                      anlık takip edemesemde boş vakitlerimde sizlerle olmaktan mutlu olacağım.
                      bilgi paylaşımları için şimdiden teşekkürler

Yorum

• liono
                        Tecrübeli
                        • 17 Ağustos 2011
                        • 420

sonperde33 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                        Sonperde33 kardeşim sen yazmışın topiği yetkilendirelim diye bende yazmıştım sonradan gördüm senin yazdığını. Böylesi herkes için daha iyi olacak inşallah... Kolay gelsin...

Yorum

• lonntermsteel

hayırlı işiler selamlar

bekeretli olsun

Yorum

• Misafir

Selamlar, iyi trade'ler..

Eur/Usd parite 1,12'lerde huzur aramaya devam ediyor.. Yukarılarla

henüz pek işim yok edasında, gözü aşağıda.. Usd/Try'yedeki TL kısmına

şu dar vakitte shelltox etkisi yapmakta.. PPK faiz kararı sürecinde hele..

Ham Petrol vs. k.v. dip görüntüsü mevcut.. +%10 potansiyel alım gelebilir

yine yeniden bu hafta..

Altın'a yine acımadılar.. Gömdüler aradan dereden..

Tamamı Bizt'ik aleyhi durumlar.. Tüm diğer teknik-temel hadiselere ilaveten..
                            ...
                            Hem vade sonuna az kaldı hemde yarın nasıl olsa faizle mecbur aşağı yönlü

oynarlar ezberi ve bedava ne âlâ muâllâ long parası alışkanlığı hakim Bizt'ik

piyasamızda.. Oysa piyasalar tersi de sever, hem nasıl sever..

Akıllı para.., kolay para.. Balina-istavrit olayı..

Sentiment böyle Bizt'ikte.. Alayı kolaycı, ezberci long'da, çok az short'a inanan,

sabreden, hesabeden..

Yellen'i unutmamalı.. Geçen haftaki bayat güvercinimsi tutanak işine benzemeyebilir

bu haftaki konuşması, ki yarın akşam o da.. Hele Emerging'ler adına..

Yorum

• Misafir

Bu arada 103,2 mıknatısı tam manyetolu görevde.. Son taze tepe 107,2x'lerden

bugünki 104,6x'lara; -2,6xx puan anında görüntü.. Gücünü hissettiriyo herdaim..

Yorum

• Misafir

Hamın mazotu senii.., kırdı aşağı k.v. desteğini..

Bunuda yazalım madem.. Bizt'ik long lehine.. Malesef..)

Hemen toparla bakim yukarı.. Lazımsın..

Yorum

Working...
                                X

Debug Information