Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
bildiginiz üzere 4 adet vuruş yaptım...3 şubat itibariyle vuruşlarım başladı....
1.vuruş...108300 acık ve şu an elimde...
2.vuruş...107300 ...900 puvan kar ile....
3.vuruş...104300...3900 puvan kar ile...
4.vuruş...103300...4900 puvan kar ile...
total .....9700 puvan kar canlı olarak cepceğizimize indirildi....
benimle birlikte hareket eden inanan, kazanan kardeşlerimi sabır güvenlerinden dolayı tebrik ederim....afiyet şeker bal olsun....
pozisyon takibi acısından mecburen diger tarafa yazmiştım...son durumumuz bu...
biliyorsunuz bir süre önce misafir olayını rafa kaldırmak isteğinde bulundum...
bu isteğim gercekleştirildi...öncelikle bize bu imkanı sağladığınız ücün teşekkür ederim..
kaldığımız yerden devam edeceğiz arkadaşlar...ama artık buraya giren cıkan belli olacak...
YOL GECEN HANI DEELİZ NETEKİM....HA HA HA
artık eli güclü olayan yani stokta pozisyonel yeterli karı bulunmayan kırılış tarafını beklemeli ve poza girmemeli...
cünki şu anda elini görmeye calışıyorum kararı ne tarafa verirse ya pozisyonumu tutacak yada revers olacağım...
eliniz güclü ise
benim yaptığımı uygulayıp elindeki mevcut pozunu 4/1 e düşürüp devam edebilir...
biliyorsunuz bir süre önce misafir olayını rafa kaldırmak isteğinde bulundum...
bu isteğim gercekleştirildi...öncelikle bize bu imkanı sağladığınız ücün teşekkür ederim..
kaldığımız yerden devam edeceğiz arkadaşlar...ama artık buraya giren cıkan belli olacak...
YOL GECEN HANI DEELİZ NETEKİM....HA HA HA
artık eli güclü olayan yani stokta pozisyonel yeterli karı bulunmayan kırılış tarafını beklemeli ve poza girmemeli...
cünki şu anda elini görmeye calışıyorum kararı ne tarafa verirse ya pozisyonumu tutacak yada revers olacağım...
eliniz güclü ise
benim yaptığımı uygulayıp elindeki mevcut pozunu 4/1 e düşürüp devam edebilir...
Değerli bilgiler için çok teşekkürler..
Aradakilere yetişemedim ancak 103900 lonkları 108300 kapadım..
Babama disem vermez bu kadar parayı bana
"Firavun'un karşısında olmak yetmez. Musa'nın da yanında olacaksın."
Yazdıklarım kendi düşüncelerimdir. Yatırım tavsiyesi olarak algılamayınız.
Yorum