TüRKüN VuruşkaN KürşatlarI

Collapse
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • fox
    Tecrübeli
    • 28 Şubat 2012
    • 415

anladığım kadarıyla kayıtlı kullanıcı girebilsin isteniyor... olabilir herhalde.. yoksa burda kendi başımıza beş taş oynayacak halimiz yok.. bir an önce çözülmesini dilerim... katkı kısmına herkes az çok katılır herhalde..

Yorum

• paradigma
      Tecrübeli
      • 19 Haziran 2009
      • 1088

eksperim yoksa bende yokum zati ..... fakat simurg kaptan bunu cozer aynen dediginiz gibi yapilmayacak bisey degil ki son derece mantiklida.henuz simurg ustad gormemistir bu yazilanlari .. kuzunun oldugu yere sadece kayitlilar giriyordu simdi de burasi oyle olur biter ... ekpser la bu boru mu , palayi buldum la pala eksper dir , ahanda acikliyom
      yatirim tavsiyesi degildir ...

Yorum

• fox
        Tecrübeli
        • 28 Şubat 2012
        • 415

bugünde sürprizlerle dolu..biaçtım 107 diydi.. bi açtım 106.. bu ne yaw...
        eksper agam bari bi süre vereydin... dakkasında karar verdin gittin yaw...
        çok geldi gibin aşağı.. hayırlısı bakalım...

Yorum

• manaw
          havacı
          • 28 Ekim 2011
          • 896

ne oldu? neden bu tepki? şurda topu topu kaç kişi var zaten. dışarıdan biri gelip laf mı etti ki?

Yorum

• sonperde33
            Kıdemli
            • 03 Ağustos 2011
            • 3010

beni beklemiş haydut

tepki yok manaw hocam, eksper abi tribünlere kızdı sadece,
            bi teşekkürü çok gören asalaklara,

yanında biraz kuruda gitti tabi ;)

resmi talepleri yaptık, akşama kadar bir cevap gelir aksiyon planımız netleşir.
            Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!

Yorum

• okut_val
              Tecrübeli
              • 03 Mart 2009
              • 1325

manaw Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
              ne oldu? neden bu tepki? şurda topu topu kaç kişi var zaten. dışarıdan biri gelip laf mı etti ki?
              Baücılar keraaanesi gibi manaw... içerde biz dışarda 20-30 konuk karılara bakar gibi bakıyolar ahahaha..
              ona sinirlendi eksperim mert olan üye olsun gelsin tanışsın berbaer furuşalım.. öyle camdan gözetlemek yokkk
              '' VOB Finansal Bir Kitle İmha Silahıdır '' Warren BUFFET

Yorum

• paradigma
                Tecrübeli
                • 19 Haziran 2009
                • 1088

arkadaslar simurg ustad , gerekli mudehaleyi yapacagini sorun olmadigini soyledi .. kendisine burdanda tesekkur ediyorum ...
                yatirim tavsiyesi degildir ...

Yorum

• manif
                  Matematikçi
                  • 16 Ağustos 2011
                  • 752

bu ecb tutanakları da yeni mi çıktı? fed tutanağı vardı. numara çok bu adamlarda valla.
                  grafik çizme--değer verme--yerine koyma--yok etme

Yorum

• haritacı
                    Katılımcı
                    • 10 Ağustos 2011
                    • 71

Hala konuk olarak izlemeye devam eden arkadaşlar, lütfen nikinizle giriş yapın. Konuk olarak izlemeyin. Sırf bu yüzden Eksper abinin yorumlarından mahrum kalmayalım. Çözüm basit

Yorum

• erdemli
                      Yasaklı
                      • 20 Eylül 2009
                      • 132

106200 -105900 üzerinde kaldıkça sıkıntı yok..

Yorum

• Misafir

Forum için hayırlısı.. Bizim için çokta farkmaz ve farkmamalıda zaten..

Neticesinde daha açık, net, karşılıklı, anlaşılır ve paylaşımcı bir

ortamında elbet faydaları olur-olabilir..

Öte yandan 'misafir'de adı üstünde yani.., kültürümüzde mühimdir yeri..

Bazen bazı şeyler zaman alır hem.. İlla gerek varmıdır ise ayrı bir konu..

Herneyse herkes kendince haklı olduğu ve gördüğü hususları belirtmiş madem..

İki paylaşıyim istedim.. Esas olan işin ciddiyetidir malum..

Yorum

• manif
                          Matematikçi
                          • 16 Ağustos 2011
                          • 752

Seans bitimine 1 saat var. Bu eleman belli bir bölgede kıvranıp duruyor. Amacını çözemedim. Günü eksi kapasa şaşırmam.
                          grafik çizme--değer verme--yerine koyma--yok etme

Yorum

• Misafir

Yellen tombalası naz yaptı yine.. Geçen tutanaklarda -bin küsür

ikram etmişti, hatta bi -bin küsür de sonrasında short lehine

durumlar oluşturmuştu Bizt'ikde.. Şimdiyse aksini yaptı Yellen'esıca..

Neyse bari DowF ilave extra cort'ların neredeyse tamamı gelmiş bulundu

oluşan dalgalanmada.. Kalan azı ise iptal ettik.. Artık dönmesin gari

yukarılara niyetiyle..

Düş Dow düş), hazır kırmızı da açmış bulundun..

Hem Bizt'iğe de yarar düşüşün umarız..

Zırvasal All shorts'a göre kalan %43,75 pozla şimdilik devam Bizt'ik short da..

Yorum

• Misafir

Birebir korelasyon olmaz aranmaz ancak; bu TomCons kırmızıyı biraz

abartabilirse ve Eur/Usd paritesi de hazır hala daha aşağılara hevesliyken,

Dolar/TL k.v. dip yapmış bulunup tarihi taze zırvaya aynen böyle gözünü

diker & nihayetinde Viop 103,200 aynen ve tekrar mıknatıs görevi görür..

Solid magnetic olarak hemide..

Petrolden de sürpriz destek beklenebilinir tüm bu oluşuma bilare yine yeniden..

Yorum

• CR7
                                Tecrübeli
                                • 26 Ekim 2014
                                • 1711

Bu topikteki çıkarsız paylaşımları seviyordum umarım ki severim gene.
                                Her şey beklemesini bilen kişiye kendiliğinden gelir.

Yorum

Working...
                                X

Debug Information