fox Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
TüRKüN VuruşkaN KürşatlarI
Collapse
X
-
dünki yediğim dayaktan sonra bende cizecek halmi kaldı???? dünki sopayı neden yedim? kimden yedim? hala onu bulmaya calışıyorum...paradigma Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstereksperim sen mi ciziyon bak dogruyu soyle izliyom bak seansi suanda ;)
bir yakalarsam varya...
Yorum
-
vay beeee,
tebrikler agalar
bu sefer ıskaladık, dohtor'ada bir ton gider yaptıydık düello misali , sıvıştık hemen.Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!
Yorum
-
dohtorun zamanı daha değil,hele son boğalarıda alak mezbaaya
Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!
Yorum
-
eksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterdünki yediğim dayaktan sonra bende cizecek halmi kaldı???? dünki sopayı neden yedim? kimden yedim? hala onu bulmaya calışıyorum...
bir yakalarsam varya...
eksperim senin ölün yeter ,sen hepimizi gomersin ;)yatirim tavsiyesi degildir ...
Yorum
-
bence 86.000 üstü 100 endeks atamadıkça sıkıntı devam... ama görüntü long lehine dönüyor gibi...erdemli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterAnlamlı mıdır? bilmem fakat aslında viopta 105600 geçince pasta düzeldi fakat sıkıntı spotta. 85500 geçilirse koşmaya başlar...
Aslında seans sonu yapması gereken hareketi erken yaptı.. göreceğiz bakalım seans sonu'' VOB Finansal Bir Kitle İmha Silahıdır '' Warren BUFFET
Yorum
-
Azcıkkk teknik konuşturmuşuzokut_val Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterKapanış 105.875 yapıcak bugün... akşama fed tutanakları var onun kokusunu aldılar
yarına long devam iyi akşamlar dostlar
'' VOB Finansal Bir Kitle İmha Silahıdır '' Warren BUFFET
Yorum
-
DowF ekstracıklar gelmedi, ona yanarım demiycem, ama hayret?).., böylece düşüyorsa
bari mübarek??.. Memnun da oluruz elbet tabide..
Kırk takla binbir gayret tutanak gecesinede cort ta girdik ya..), valla düşerse
artık burdan, hak ediş yaparız umarım daha iyi bi yerlerden.. Garip ve tuhaf bi
düşüş olur zaten ki o da ayrı bir konu.. Buralara da aynen böyle geldi zaten..
Bakalım beyler & bayanlar, hayırlısı..
Yorum
-
günaydın ,
107 'ye dokanacak bu bu gün anlaşıldı.
hemen boğa cepheler komutanı sn. okut'a bağlanıyoruz.
okut, son durum ne orda kısaca aktarabilirmisin bizlere.
Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!
Yorum

Yorum