TüRKüN VuruşkaN KürşatlarI
Collapse
X
-
ula ne yedim pala denen bu sepet kafalı uşağın parasını,
her akşam gelip parayı bırakıp gidiyor.
ahanda buradan vopa %20 aşağı bassa yine kardayım, longları yarıladım çünkü,
flat yok reverse var modunda long devam.Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!
Yorum
-
buyuk ihtimal yarın longları kaparım ,
şort tarafına geçerim , önümüzdeki hafta kasnaklar bu, şubat ayında beter kasnaklar diye düşünüyorum.Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!
Yorum
-
dolardada yarın , brnjaminin 2.30 altında son bir selfie yapmasını bekliyorum.Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!
Yorum
-
Desturrr....ahada ben geldim....
Yaklasik bir ay oldu gorusmeyeli...
Hedefe geldik....115000 vob.....ha ha ha
Nasil tutturuyormuyum lem ...115000 i ilk yazdigimda hodukler guluyordu...hinci kiclarindaki kaziga bakip bakip ben guluyorum....ha ha ha
Yorum
-
Eksper abim hoş geldin. Hayırlı Cumalar...
bende bu mesajı yazmıştım zamanında... Sen 101500'den vurduğunda Pala daha aşağı verip 98000liono Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstereksper abi ikinci kurşunu sıkmış olsa yazardı. Slow'a yattı yine 115 bine geldiğinde yine yazar. (17-12-2014, 14:22)
falan yapmıştı. Bende tam oralarda 99.000 de falan long oldum senden cesaret alıp. Senin verdiğin
hedefe gideceğini bilmeme rağmen ekran izlemekten kendimi alamadım 105000 den falan şort oldum.
Dalgalar arasında tüm karı erittik. Sonrasında da long olamadım. Hep şort sevdasında baya kaybettik.
Yavaş yavaş öğreneceğiz galiba sabır en büyük erdemmiş. İşte kanıtı eksper abim ve pozisyonları.
Cümleten hayırlı cumalar..
Yorum
-
eksper abi işler yoğundu , yanımdaki vatandaş anca kalktı.
bilirsin bu teknenin delisiyiz, her daim içtimadayız.
yatırda hastayı masaya teşhisi koy be usta ;)Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!
Yorum

Yorum