TüRKüN VuruşkaN KürşatlarI
Collapse
X
-
günaydın,
pala haplanmış gene sürüyor yukarı gadasını aldığım.
birde spotta fenere girdim, 34 ,90'dan ,
aracı ağır bakıma sokup lastikleri yenileyeceğim, aziz başgan yapsın bi güzellik.
o değilde bu gün karar neyim var galiba mb'nin , muhtemelen faiz düşürsede , aynı bıraksada, çıkarsada bizim optimist deve bunu olumlu algılayacak diye düşünüyorum.Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!
Yorum
-
hala sinsi b dalgası içinde olabiliriz.terse dönüş çok sert olur bu dalgada.dikkatli olun.iç fibolar zorlanmakta.garanda max 10.50 gibi denk gelir max.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
sonperde33 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstergünaydın,
pala haplanmış gene sürüyor yukarı gadasını aldığım.
birde spotta fenere girdim, 34 ,90'dan ,
aracı ağır bakıma sokup lastikleri yenileyeceğim, aziz başgan yapsın bi güzellik.
o değilde bu gün karar neyim var galiba mb'nin , muhtemelen faiz düşürsede , aynı bıraksada, çıkarsada bizim optimist deve bunu olumlu algılayacak diye düşünüyorum.
evet pala nihayet para musluklarını açtı yıkanıyoruz, tospaa nitrolayabilir kapanışa doğru.
aziz başgandanda seans sonuna bir güzellik bekliyorum. araç randevüsünü kıllık yapabilir gecikir diye 2 şubata aldım.Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!
Yorum
-
günaydın ,
sanırsam az kaldı son çıkışa, o şort açarken el titreten, şort açtınmı sanki 5-6 K anında terste kalacakmışsın gibi hissettiğin zamanlara,
büyük ihtimalle gapla gelicek
Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!
Yorum
-
y vadye göre b dalga max hedefi 112575 de olup bu vadede ise 113400 maxdır.x100 de ise bir miktar ihlal olsada tamamlanmıştır.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
dohtooooor , hoş geldin yaa,BEéLLrock Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster113'ler all short.. 90'lar çalıştı biZtik 100'de..
Selamlar )..
gel bi sarılim , özledim vallaaa
Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!
Yorum
-
aman gözünü sevim , paçal maçal yapma bunu zaten kar yazacak, sadece bekle,BEéLLrock Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster113'ler all short.. 90'lar çalıştı biZtik 100'de..
Selamlar )..
bist 100 ben 92 lerde kapayıp 94 lerde açmayı düşünüyorum şortu.
bak öbür köyde herkes şorta geçiyor , dikkat.Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!
Yorum
-
B dalgası aşırı ihlalden dolayı iptal oldu.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
Yorum

Yorum