TüRKüN VuruşkaN KürşatlarI

Collapse
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • eren@
    Tecrübeli
    • 24 Nisan 2008
    • 2344

Mustafa KAMAR esmiş gürlemiş sosyal medyada ..
    Anlayana davul zorna saz, anlamayana davulu kafasına geçirsen az... Haydi eyvallah selametle Mor ok(72500 den dönecek dedi ) herkes 65000 beklediği için morardı Kırmızı ok, 80 bin gösteriyordu .. Herkes çok Yükseldi diye short açtı ve kızardı Yeşil ok 80 binden beri hala devrede ...(83500) test edildi Sarı ok ise ilerde herkesi sarartacak Mor ok Morarttı.... Kırmızı ok kızarttı ... Yeşil ok hala devrede... Ve ilerde sarı ok herkesi sarartacak ...

Kopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .

Yorum

• eren@
      Tecrübeli
      • 24 Nisan 2008
      • 2344

Kopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .

Yorum

• kani
        Tecrübeli
        • 26 Kasım 2010
        • 1084

eksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        reverse ücün fırsat kolluyorum....cok az kaldı....
        yok abi sen 107 bini beklemelisin nayır olmaz heheheh işin şakası bi yana bu endekste sert bi yukarı kırılma olmadıkça her yukarı atak çılız alımlarla geçiştirilmiş oluyor

garan 8.94 mühim yer artık bu gün denedi geçti geçti yoksan aşağıya 8.80 ve 8.68 kadar itecekler bunu
        oturma münkir ile alırsın sancı tutarsın pas paklamaz her kalaycı

Yorum

• eren@
          Tecrübeli
          • 24 Nisan 2008
          • 2344

Yorum

• eren@
            Tecrübeli
            • 24 Nisan 2008
            • 2344

Yorum

• butsu
              Aktif
              • 16 Haziran 2009
              • 257

eren@ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
              Mustafa KAMAR esmiş gürlemiş sosyal medyada ..
              Anlayana davul zorna saz, anlamayana davulu kafasına geçirsen az... Haydi eyvallah selametle Mor ok(72500 den dönecek dedi ) herkes 65000 beklediği için morardı Kırmızı ok, 80 bin gösteriyordu .. Herkes çok Yükseldi diye short açtı ve kızardı Yeşil ok 80 binden beri hala devrede ...(83500) test edildi Sarı ok ise ilerde herkesi sarartacak Mor ok Morarttı.... Kırmızı ok kızarttı ... Yeşil ok hala devrede... Ve ilerde sarı ok herkesi sarartacak ...

boğa trendlerinde başarılıdır emme ayılar daldı mı perişan olur
              en nihayetinde borsa bu, birgün 150.000 olacak, zaman hedefi vermediğim sürece haksız çıkma ihtimalim kaç? %0

Yorum

• eren@
                Tecrübeli
                • 24 Nisan 2008
                • 2344

bir kaç dost hariç kendim çalıp kendim oynuyorum kopyalamayla vakit geçiriyorum iki- üç gün buralarda olamıyacağım dönüşte devam ederim inşaallah

Yorum

• butsu
                  Aktif
                  • 16 Haziran 2009
                  • 257

eren@ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                  bir kaç dost hariç kendim çalıp kendim oynuyorum kopyalamayla vakit geçiriyorum iki- üç gün buralarda olamıyacağım dönüşte devam ederim inşaallah
                  dostum, burayı biz canlandıracağız, yapacak birşey yok, biraz sabır

Yorum

• eren@
                    Tecrübeli
                    • 24 Nisan 2008
                    • 2344

butsu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                    dostum, burayı biz canlandıracağız, yapacak birşey yok, biraz sabır
                    yanlış anlama ben işimden dolayı şehir dışına çıkmam gerek o yüzden siz devam edin Allah razı olsun

Yorum

• sonperde33
                      Kıdemli
                      • 03 Ağustos 2011
                      • 3010

eren hoacm hayırlı yolculuklar,
                      okuyoru ama inan işler çok yoğun bazen çok seri geçebiliyorum beğenemeden, devamlı yazarsın inş. gelince.

bu arada tabiküüüü long devam
                      Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!

Yorum

• sonperde33
                        Kıdemli
                        • 03 Ağustos 2011
                        • 3010

olay yarın kopar,
                        ya salar aşşa , ya eksper abimin hedefine eyyüce yaklaşırız

Yorum

• sonperde33
                          Kıdemli
                          • 03 Ağustos 2011
                          • 3010

herkes palanın önüne atıyor kendini,
                          şortlar havada uçuyor yine.

en büyük indikatör bu, gerisi hikaye, arkasına yaslanarak long hemüde

Yorum

• kani
                            Tecrübeli
                            • 26 Kasım 2010
                            • 1084

heheheh sonperde bende bu gün long devam edeyim dedim kapanışa yakın basıyo baktım ***** 950 güç bela kapadım kapanışa 7 dakika vardı bu gün dahil son 3 günün barlarına bakacak olursak aşağı uzuyor dönüp yukardan kapıyor veya küçük bi eksi veya artı 103300 ve 103150 artıkın palanın referans noktalarından
                            oturma münkir ile alırsın sancı tutarsın pas paklamaz her kalaycı

Yorum

• Guerra
                              Kadrolu
                              • 02 Ağustos 2011
                              • 5596

Yorum

• sonperde33
                                Kıdemli
                                • 03 Ağustos 2011
                                • 3010

eksper abi , 107'yi görmeden şorta dönersen ama gözünü sevim haber ver

Yorum

Working...
                                X

Debug Information