lambanın iki gölgesi var aynı kalınlıkta... nedemek aceba, şoRtlasakmıki...
TüRKüN VuruşkaN KürşatlarI
Collapse
X
-
-
müdür , "gevşerse longlasakmı" sorusu daha uygun bir soru bence.AlexanderFuckabulL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterlambanın iki gölgesi var aynı kalınlıkta... nedemek aceba, şoRtlasakmıki...
lambanın bambusu düzlemi pek möhim olmayabilir.Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!
Yorum
-
-
ben kısaca grafiği anlatmaya çalışayım ...
yukarda mavi çizgiden ayrıldıktan sonra düşüşün başladığına inananlardanım sarı aşağıya geçilir teyit geldi diye algılarım kaçta başlamış 102,000 nereye kadar kırmızıyı almış kucağına taaa ki kırmızıdan ayrıldığı yer bizim shorttan da ayrılma zamanı isteyen long olur kendi bileceği şey ama sarı yukarıya geçildiğinde short olanlara uyarı aman dikkat ...
Kopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .
Yorum
-
anlık paylaşım yapmıyor/yapamıyor artık eksper. :(kani Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterExper emminin çöküş senaryosu boğaların boynuzuna takılıp telef oldu sanırım
en son 5 bin puan daha var diyordu düşüşe, nerelerdeyken dedi hatırlamıyorum.Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!
Yorum
-
bu dax djı bunlarda düşüş bitmemiş olmalı daha derine inmeller görüntüsü hakim bende bzim bıstte eğer obo yapılacaksaki en güzel obo aylıkta olur başkısmını yapmış olan pala 60 bine inip aylık obosunu yapmalı yapmazsada kendi bilir ama tezgaha benzetiyorum bu yükselişleri ne diyem exper emmi taka emmi 2 kelam karalayıverin özledik yahuuuoturma münkir ile alırsın sancı tutarsın pas paklamaz her kalaycı
Yorum
-
guerra hocam bide kapanışta yapıştırırsan çok sevinirim.Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!
Yorum
-
eksperin son mesajı, 19 eylül , kapanışı 94.213'den yapmış o gün XU030eksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterAz kaldi...son 5000 puvan....Sonra long....
tam oradan dediği gibi besbin daha salmış ve dönmüş,
nokta atışı yani tebrikler.Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!
Yorum

Yorum