Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
belki dikkat ten kaçmış olabilir abi trader chortcu zaten türev piyasaların da beş ve dakikalık sistemlerle gir çık peşinde olun maz sa canlar yanar ..
daha bir ay kadar önce biri geldi piyasa 10,000 düşecek dedi pi,yasa 10,000 yukarı getti değeri geldi 20,000 zaman la belki gelir ama kaldıracı 1/10 olan biri zaten yok olmuştur ....
valla bende kaldıraç 10 zaten daha düşük kaldıraçla para kazanmak zor uğraşmak zaman ayırmak anlamsız oluyor genede herkez en doğrusunu kendisi bilir yeterki burdaki dostlar üzülmesin
oturma münkir ile alırsın sancı tutarsın pas paklamaz her kalaycı
bu saate kadar testere dedim diğer yarı testere olmaması gerekir.artık pala bişi yapması şart oldu.
ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Bundan sonrakİ kisalar sahİbİnİ İlgİlendİrİr.ben kariŞmam.bİlgİnİze.
Bundan sonrakİ kisalar sahİbİnİ İlgİlendİrİr.ben kariŞmam.bİlgİnİze.
daha ne yapacan abi adamın gözüne parmağını mı sokacan
Kopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .
Yorum