cumanız mübarek olsun spotu bekleyecez el mahkum bakalım ne yapacaklar mevcut durumda hala long
TüRKüN VuruşkaN KürşatlarI
Collapse
X
-
-
-
Eksper üstadım gelmiş... Eksper üstadım burdayken bize kenara çekilip dinlemek düşer..sonperde33 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersüpersin okut, Allah zeval vermesin...
Hoşgeldin abim.. gözlerimiz hep seni arıyor abim.. sen yokken burası sessiz sakin oluyor'' VOB Finansal Bir Kitle İmha Silahıdır '' Warren BUFFET
Yorum
-
eyi güzel de henüz saatlık grafik neden SAT da duruyor akşamımı bekliyor long cular stop koymayı ihmal etmesin ler .. hayat kurtarırır yaşar erdinç in yazısını mesut kardeşimizim topiğe kopyaladım ...
Kopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .
Yorum
-
lem okut...ilk fırsatta yanına geleceğim....kısmet olursa yüzyüze de görüşelim...muğladasın değilmi hala....okut_val Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterEksper üstadım gelmiş... Eksper üstadım burdayken bize kenara çekilip dinlemek düşer..
Hoşgeldin abim.. gözlerimiz hep seni arıyor abim.. sen yokken burası sessiz sakin oluyor
Yorum
-
Kuşadasındayım eksper abim... Yerleştim buraya 2 yıldır..eksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterlem okut...ilk fırsatta yanına geleceğim....kısmet olursa yüzyüze de görüşelim...muğladasın değilmi hala....
Yaz geldi güzelleşti ramazandan sonra beklerim herzaman ve çok mutlu olurum senin gibi güzel bir abimi ağırlamaktan...'' VOB Finansal Bir Kitle İmha Silahıdır '' Warren BUFFET
Yorum
-
eyvallah okut ....okut_val Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterKuşadasındayım eksper abim... Yerleştim buraya 2 yıldır..
Yaz geldi güzelleşti ramazandan sonra beklerim herzaman ve çok mutlu olurum senin gibi güzel bir abimi ağırlamaktan...
milli parktaki domuzlarla kahvaltı yapılıyormu hala ...namussuzlar fenaydı yav....
Yorum
-
2 hafta önce gittik... 2. koyda anlatamam abi en az 100 tane gördük öğle vaktinde...eksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstereyvallah okut ....
milli parktaki domuzlarla kahvaltı yapılıyormu hala ...namussuzlar fenaydı yav....
Sevimli olsalar biraz sevip okşucamda çok kötü görünüşleri var abi..
Sen milli park girişinde zeus mağarasına girip kutsanmışsındırda eheheh
'' VOB Finansal Bir Kitle İmha Silahıdır '' Warren BUFFET
Yorum
-
kutsandım tabi kacırırmıyım.... bu namıssız skender le aram neden iyi zannediyorsun....ha ha haokut_val Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster2 hafta önce gittik... 2. koyda anlatamam abi en az 100 tane gördük öğle vaktinde...
Sevimli olsalar biraz sevip okşucamda çok kötü görünüşleri var abi..
Sen milli park girişinde zeus mağarasına girip kutsanmışsındırda eheheh
Yorum
-
Ramazandan sonra gel abi gidelim beraber kutsanalım bir daha...eksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkutsandım tabi kacırırmıyım.... bu namıssız skender le aram neden iyi zannediyorsun....ha ha ha
akşamına da rakıyı açar zeus a içeriz...
'' VOB Finansal Bir Kitle İmha Silahıdır '' Warren BUFFET
Yorum

Yorum