acı varmı acı...? acımadıki acımadıki seslerini duyar gibiyim....eeeee sonuç ne ???
TüRKüN VuruşkaN KürşatlarI
Collapse
X
-
hedef önemli değil beş ve dakikalık indikler ne diyorsa o yönde poz hayat kurtarır ..kani Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterFizanamı gidiyor
hedef veren geçen de fiat 92,000 kalkıp 10,000 düşecek diyen zat o insanların vebalini almadımı şimdi tersi durum da da sonuç aynı oluyor ... dikkat etmekte fayda bereket demesini bil şükret
Kopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .
Yorum
-
haraca bagladım yezidi, bakalım gün sonu gelsinde kumbaraya bu gün ne bırakmış görelim.eksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterpekiiii..... ne zaman acır????? benim acıyacak yerim belli....sizlerinde bellimi....?
abi acıyı skoya sormak lazım, akıtıp duruyor paraları
Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!
Yorum
-
VIX100 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster103125 cortu yerleştirdim,yalan yoh,gürcü müyüz biz
reiss, katarlılar buradaydı 1-2 gün önce, haberleri takip et,
saat anormal bir saatte , saat anormalse gelen daha fazladır.
adamlar karışık orası birbirine girerse diye buralarda alternatif hayat hazırlıyorlar,
o pozda sende karışırsın dikkat et.
la dünyaya bak emperyal devlet gibi olduk , etrafımızda zülüm savaş kıyım arttıkça ,burada refah oluyor. tek fark başkaları çomakladıkça bize akıyor.Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!
Yorum
-
okut_val Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSonperdem... Citi değilmiydi bankalar pahalı satın diye...
***** GARAN da ne var ne yok almış yaa ahahahaha
İyi akşamlar dostlara...
alayı hırsız bunların.
Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!
Yorum
-
bu denildiğini gün; donu gömleği satıp almak lazımdı (mış)okut_val Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSonperdem... Citi değilmiydi bankalar pahalı satın diye...
***** GARAN da ne var ne yok almış yaa ahahahaha
İyi akşamlar dostlara...
yapan / yararlanan hayrını - bereketini görsün.
Yorum
-
-
socucccc = eksper bu boru deelllllleksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteracı varmı acı...? acımadıki acımadıki seslerini duyar gibiyim....eeeee sonuç ne ???
yatirim tavsiyesi degildir ...
Yorum
Yorum