97200 kalıcılık gelmedende uzun mümkün değil düşünemem.
TüRKüN VuruşkaN KürşatlarI
Collapse
X
-
ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
-
furdukda heyacan uzun sürmedi.bakalım kıçını nasıl toplayacak bende meraktayım.taka Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterşimdilik 96625 kıslar kapandı.96500 kırılmasıyla tekrar açılacaktır.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
96 bin gibi bi sorti daha yapabilirde yapmayabilirde.karar palada.96 altı hoş olmaz ilerisi için.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
Yorum
-
Abi LONG cular sana kafayı takabilir çünkü ters yön işareti olduğun için Birde Ters indikatör Halil Recber twit attı yaslanalım mı koltuğa.. anamadım söyle dertaka Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterpiyasa yukarı gibi gösterdede aşağı yönlü dalgalı devam edecek gibi.
)
BİST Geciken her düşüş daha dalgalı ve daha sert düşüş getirebilir.Kopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .
Yorum
-
üstatlar palacan kararını vermişşşşşşşşşşşşşş ben yeni kabineyi görmeden buralardan süründürmeye devam edecem diyorrrr babacan varmı yuk mu süründürüyor geçen haftada aynı terhane YİNE AYNI YAPACAK EN EYİSİ Mİ KENARDAN KIPRAŞMADAN DURMAK BİZİ ÇARPA ÇARPA FENA ETTİ HANİİ
Yorum
-
-
-
vade sonu nedeniyle dalga arasında kalmamak adına istirahatteyim,bilginize.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
Yorum
-
5 likte vadeli istop yeri 96700 olmuştur.epey uzak olması yukarıyı hala desteklesede 99500 uzunda risk bölgesidir.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
Yorum
-
coşku nerde coşku,
açılan ekler kapatılmıyorda bakıyorum, benim maliyete nihayet gelindi lognlarda.
Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!
Yorum
-
zafer sarhoşluğu değilde zafer yorgunluğu diyelim dicem ama hele bir 100 ü geçek.Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!
Yorum

Yorum