longum ama ne yalan söyliyeyim hiç tat tuz yok :(
TüRKüN VuruşkaN KürşatlarI
Collapse
X
-
-
günaydın dostlar,
eyüce sessizleştiniz ya,
dohtor vardı buaraad nerelerde heç yazmıyor artık :(Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!
Yorum
-
Selam millet.. 95.950 pozlar kapandı... 1 aylık kardan çoğu gitti çok az bir karım kalmış oldu totelde..
Şimdi 10. ay vadeyi bekliyorum 95.500-96.000 arası ekim vadeye geçip bekleyecem'' VOB Finansal Bir Kitle İmha Silahıdır '' Warren BUFFET
Yorum
-
az daha itelesin çocuuu yerleştirin ekimden ,tepki işte
Endekste kısa vadeli düşen trend içerisindeki hareket devam ediyor. Düşen trend direnci ve fibonacci düzeltme
seviyesi 95,300 civarında direnç oluşturuyor. Yatay destek bandı olan 94,000, uzun vadeli ortalamalar ise 95,000
seviyesinde endeksi destekliyor. 94,000-95,000 destek bandı olarak takip edilecek olup, 95,300 seviyesinin
geçilmesi 96,800-97,500 direnç seviyelerine doğru epki alımı getirebilir. Ancak 94,000 desteğinin kırılması, 92,000-
93,000 bandına kadar gevşemenin devam etmesi ile sonuçlanacaktır. global ana trentoh pity pity,care'em all so pity,tear is the last thing,gymnastic
Yorum
-
henüz sat gelmesede bişilerin sonu gelmiş olabilir.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
97binden sonra firen tutmayabilir.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
Bana göre yeni kabineye kadar yukarı sürebildikleri kadar sürecekler ve yeni kabinede babacan ve şimşek çıkarılırsa piyonlar atanırsa ozaman yol duble short olacak bekleyelim bakalım ne çıkacak
Yorum
-
-
-
ben yazacaktım benden önce yazılmış.VIX100 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster97400-500 altı lönk sakatŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
Yorum
-

Yorum