TüRKüN VuruşkaN KürşatlarI
Collapse
X
-
500 puan gagaladı beni pala o pozda,verdim gitti,vix dayıııız daha naaapsın size,aklınızı esir almış pala 94-95ler potada,ülkemizin içinde bulunduğu şu ortamda,heryer yangın yeri olmuş,lönk diye kıvranıyonuz,s2sen çıkmaz
asyabank alacaktım,2 gündür kapalı,tüh şansa bak
oh pity pity,care'em all so pity,tear is the last thing,gymnastic
Yorum
-
panik yok müdür , longlarımla rahat rahat oturuyorum.
sörf tahtamı aldım tsunamiyi bekliyorum.Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!
Yorum
-
emmi fena bi cesaret ne diyem ben oturamazdım) zararla oturmak adama zor gelir breesonperde33 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterpanik yok müdür , longlarımla rahat rahat oturuyorum.
sörf tahtamı aldım tsunamiyi bekliyorum.oturma münkir ile alırsın sancı tutarsın pas paklamaz her kalaycı
Yorum
-
bu gün bi ibnelik yapıp kapanışı 98500 ve üzeri yapabilirmi neredeyse tüm kötü haberi fiyatladı yavşak 1 kontrat benden destek sonperde hehhehe daha fazlasını isteme elim varmıyooturma münkir ile alırsın sancı tutarsın pas paklamaz her kalaycı
Yorum
-
müdür dip avcılığı beni bozar ama bir 1000 point daha aşağısını bekleseydinkani Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbu gün bi ibnelik yapıp kapanışı 98500 ve üzeri yapabilirmi neredeyse tüm kötü haberi fiyatladı yavşak 1 kontrat benden destek sonperde hehhehe daha fazlasını isteme elim varmıyo
vurucak bence.Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!
Yorum
-
emmi şu tusunamiyi merak ediyorum nasıl bişey olacaksa yani haftaya 5 bin pointmi alacak yukarı ne olacak
bu arada saatlik dolar grafiğinde pivot satışla beraber yukarıya fırladı pivot 2.1784oturma münkir ile alırsın sancı tutarsın pas paklamaz her kalaycı
Yorum
-
haber şu ana kadar düşmediğine göre ağalar baya sıkışık demektir.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
uşaqlar işlerimiz vardı yeni açtım,niye fırladı bu?not mu arttı,tepik mi?basarız cortu ne güzel
bu megaköy nasssı bi yer,az önce e-5 nehire dönmüştü,şimdi heryer kurudu güneş açtiiiioh pity pity,care'em all so pity,tear is the last thing,gymnastic
Yorum
-
yardıracak az sonra büyük ihtimal yugaruuuuu
vazgeçti,çok pis kıvırtıyor,para mara gazanılmaz bundan,aldııını verirsin ,
herkese eyi tatiller,başhırkız çb seçilir,hırkızıız hayırlı olsun şimdidenoh pity pity,care'em all so pity,tear is the last thing,gymnastic
Yorum
-
vay yavşak puşt dürzi tam dediğimiz yerden kapadı bi piknik yapalım dedik 1 kontrata para vidi namıssız hehehhehehkani Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbu gün bi ibnelik yapıp kapanışı 98500 ve üzeri yapabilirmi neredeyse tüm kötü haberi fiyatladı yavşak 1 kontrat benden destek sonperde hehhehe daha fazlasını isteme elim varmıyooturma münkir ile alırsın sancı tutarsın pas paklamaz her kalaycı
Yorum
-
vaaay nasil kapamis, kani baskan el atmasan gidecegi yokmus bunun,
uzattim eli atla binde sende , beraber gidek
cundadayim 2 3 gun ordan fethiyeye kacarim 5 gun ,
denk gelen olursa yazsin , 2 lafib belini kirariz
Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!
Yorum
-

Yorum