Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
sırf bugün düşüş olcek diye sabah erken kalkıp dünkü longu verip corta döndük ama öğleden sonra bakamayınca erken kaptırmış olduk
neyse buda iyidir
yarın 101400 den tekrar cort açıp 98 i bekleriz
guerra sen nettin
992 nolu mesajınızdaki grafikte harikaydı. İyi yol gösterdi. 100.320 nin altı yok mu ?
bunu demek istediniz.asıl ikinci graftaki beyaz olan ciddi önemliydi.
ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
arkadaşlar notmuş habermiş size neki.sizler elinizdeki sistem ne diyosa ona uyun.pala zaten ne varsa grafta sergiler.hayırlı akşamlar.bakın kırmızı bant alanına palanın tökezleme bölgesi.oklara bakın düzgün bir trend bölgeleri.
ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
mantıklı olan al versin öyle almak veya sat versin öyle satmak ama düştü diye dayanamayıp alıyoruz nedense ?
Kopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .
Yorum