paradigma.....bu verdiğim hedefe güc bela sabrettin... peki diğer verdiğim hedefi nasıl tahsil edeceksin...?eger hedef de şüphen varsa yaz....
TüRKüN VuruşkaN KürşatlarI
Collapse
X
-
an itibari ile 1.5 sene once basladigim vob hayatimda, yariya inen vob sermayesini pozitife gecirdim.
eksper senin payin buyuk tesekkurler.Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!
Yorum
-
eksper abi hedefiniz ne biz yeniler içinde aydınlatıcı olursanız minnetar olurum gerçekten çünkü bende acemice başladığım vob ticaretimde sermayeyi 30 binden 13 bine indirdim inşallah sizin yardımınızla kayıplarımızı telafi etme şansımız olur saygılarımla lütfen yeni pozisyonlarınız ve hedeflerinizden bizi mahrum bırakmayın Rabbim yar ve yardımcımız olsun hepimizin
Yorum
-
bu adam shortçu felan bırakmayacak biz vadeliye bakıyoruz belki devamlı ama xu100 deki görüntü gözden kaçmamalı büyük bir direnç olan gaplardan en büyüğü üzerinde 2 günlük kapanış gelmiş durumda en azgın şekliyle piyasa çıldırma seviyesine gelen alımlarla finale gitmeli ben xu100 de 89 bin bölgesini hedef aldığını düşünüyorum her ne kadar bu 85 binde bi düzeltme yapacak olsada o düzeltmede gelecek tüm shortçuları yukarıya alacağı 6 veya 7 bin vob puanıyla marjin caall alıp biçecek zaman henüz erken short için korkutmak için sert barlar yapacaktır her 2 tarafıda ama ağustos vadeyi en tepeden kapayacak sanırım
oturma münkir ile alırsın sancı tutarsın pas paklamaz her kalaycı
Yorum
-
şahsi öngörüm bu saplantı seviyesine gelen yazılar okuyorum hemde piyasanın en eski brokerlerinden adamlar hafta ortasından itibaren short açmaya başlamışlar bayramdan sonraki perşembe ve cuma satış hatta gap bekleyenler var olmazmı olabilir ama şu gerçek saatlik grafiklerde adam hiç satış yapmıyor sadece yükselişini düzeltme adına ve indikatörleri soğutma adına satış yapıyor gördüğüm yorum okuyarak pozisyon alanlar yanar arkadaşlar grafikleri kendiniz okuyup veya piyasayı kararınızı mutlaka kendiniz den gelen fikirle oluşturun derim bayramı şerifiniz mübarek olsun fiy emanillahoturma münkir ile alırsın sancı tutarsın pas paklamaz her kalaycı
Yorum
-
-
eksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterparadigma.....bu verdiğim hedefe güc bela sabrettin... peki diğer verdiğim hedefi nasıl tahsil edeceksin...?eger hedef de şüphen varsa yaz....
valla eksperim senin verdigin hedefi sorgulamak bana dusmez ..ben ki senin yaninda zurnanin zort deligiyim , hatat zort u bile degilim
yatirim tavsiyesi degildir ...
Yorum
-
10 000 alsam yine iyi .. cok yukseldi satim alttan geri yerine koyim derken depti mala kaptirdik sonra gittik 1000 puan ustten geri girdik sonra yine ayni seyi yapim derken yine uctu yine aynieksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterülen sana para kazandırmak deveye hendek atlatmaktan zor yav....güc bela zaptettim seni...zorla 10 000 aldın....bir dahakine bilgisayarı elinden alacağım başka çaresi yok...ha ha ha
derken 5000 puan ya aldik ya alamadik eksperim ...
yani suna anlam veremiyorum kaybederken hep full pozda oluyorum kazanirken ise poz sayim hep az oluyor hal boyle oluncada bir turlu kazandim diyemiyorum
yatirim tavsiyesi degildir ...
Yorum
-
expere selamlar küçük kuzudan
yazdıkların doğru o nedenle kızacak değilim....eksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbu yaptığın ise yanlış....bütün foruma kötü örnek oluyorsun....en azından sevdiklerime....vob kumar gibi oynanmaz....yatırımcı ol hırsız değil....
kızma sakın....doğruyu gösteriyorum...
eger diyorsan benim yoğurt yiyişim bu sanane, onada eyvallah...
emme şunu bilki bu yoğurt böyle yenmez....
esasen long giderken ufak bir tırtık yapayım dedim (belkide kumar tutkusu-yanlış aslında) istop olduğumu yazmasam okuyucuya daha çok zararım olur diye yazdım....
brn uzun süredir long yönlü poz taşıyorum ve hedefin çoook daha yukarılar olduğuna inanıyorum..
açıkçası yatırımcı olmaya çalışıyorum.... ama zaman zaman böyle hırsıma yenik düşüyorum...
herkese iyi bayramlarrrrr
Yorum
-
olurmu öyle şey....düşüncen benim için önemli..... bu hedefe inancın varmı yokmu...?yaz lütfen...olur ,olmaz,zor veya, bence imkansız vb şekilde yazarsan kabulüm....paradigma Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstervalla eksperim senin verdigin hedefi sorgulamak bana dusmez ..ben ki senin yaninda zurnanin zort deligiyim , hatat zort u bile degilim
Yorum
-
eksperi art niyetsiz ve kahpelik yapmadan takip edenin kaybetdiği nerde görülmüş....sonperde33 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteran itibari ile 1.5 sene once basladigim vob hayatimda, yariya inen vob sermayesini pozitife gecirdim.
eksper senin payin buyuk tesekkurler.
SONPERDE ...... sen sayısı cok az vefalı saydığım dostlarımdan birisin....para piyasalarında dara düştüğün an bütün bilgimle yanındayım kardeşim... herdaim yönünü göremediğin anda ışığınım bunu unutma.....
Yorum
-
kar sağlamsa zevk yapılır.....bu çerçevede okeydir....sıkıntı yok....haydar06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteryazdıkların doğru o nedenle kızacak değilim....
esasen long giderken ufak bir tırtık yapayım dedim (belkide kumar tutkusu-yanlış aslında) istop olduğumu yazmasam okuyucuya daha çok zararım olur diye yazdım....
brn uzun süredir long yönlü poz taşıyorum ve hedefin çoook daha yukarılar olduğuna inanıyorum..
açıkçası yatırımcı olmaya çalışıyorum.... ama zaman zaman böyle hırsıma yenik düşüyorum...
herkese iyi bayramlarrrrr
küçük_k ....misin...? çözemedim yav kusura bakma...
Yorum
-
iyi halt yemişsin....50 tane adamı okuyup beynini çorba edersen olacağı budur....yine 5 000 i iyi almışsın ozaman... demekki zorlamasam utanmadan zarar yazacaksın....paradigma Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster10 000 alsam yine iyi .. cok yukseldi satim alttan geri yerine koyim derken depti mala kaptirdik sonra gittik 1000 puan ustten geri girdik sonra yine ayni seyi yapim derken yine uctu yine ayni
derken 5000 puan ya aldik ya alamadik eksperim ...
yani suna anlam veremiyorum kaybederken hep full pozda oluyorum kazanirken ise poz sayim hep az oluyor hal boyle oluncada bir turlu kazandim diyemiyorum
Yorum
-
vob74000 de iken verdiğim ilk hedefe geldik....buraya kadarki bölüm alınması sonderece kolay keklik paraydı....bundan sonrası zorlu olacak...hedefim dostarımda var....buraya ve ortaya devenin hendek geçişini görünce yazacağım....cok uzun sürmeyecek....eski yazılarımda bilinçli olarak arayada sokuşturmuşdum...takip edip hakkedilecek ...beleş yok....hocamurat2001 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstereksper abi hedefiniz ne biz yeniler içinde aydınlatıcı olursanız minnetar olurum gerçekten çünkü bende acemice başladığım vob ticaretimde sermayeyi 30 binden 13 bine indirdim inşallah sizin yardımınızla kayıplarımızı telafi etme şansımız olur saygılarımla lütfen yeni pozisyonlarınız ve hedeflerinizden bizi mahrum bırakmayın Rabbim yar ve yardımcımız olsun hepimizin
takip edinki bende kendimi sorumlu hissedip hata yapmayayım....
ikinci konu sermayenın yarıdan fazlasını kaybetmiş olman....
bunu aşmamız zorda olsa imkansız değil tabiki....sende şu anda güven kaybdaı oluşmuştur....en ufak tersde huzursuz olursun artık....bu güven kaybı yüzünden seni pozda tutabilmek cok cok zor olacaktır...önce bir süre girdiğim ve çıktığım pozları takip et.....bunlara karşı güvenin oluşsun....kaybetmediğime kendi gözlerinle şahit olur isen beraber savaşmaya başlarız....bak beni en iyi takip edenlerden paradigmanın bile durumu ortada.....
Yorum
Yorum