bu arada ov yapıda hala düzeltmenin başlarında sayılırız.vade kapanışıyla yeni diplere dahi şahit olabiliriz.düzeltme yaklaşık temmuz ortalarına kadar son bulup ana yukarı yön başlar diyede düşünmekteyim.hedef ise graflarını gösterdiği zirvenin daha üst yerlerinde bir yeler olur diyede düşünmekteyim.ew yapısı olarak bu ilerleyen ov dalgada tepe A dalgasıysa gördüğümüz ana dip B dalgasıysa ana C dalgası ile sonlanacak büyük bir saykıl içinde olabiliriz.
TüRKüN VuruşkaN KürşatlarI
Collapse
X
-
ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
-
agu vade 98 shortu aldu, 97 'yede kapasını girdim.sonperde33 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterXU30 97'den şortlanır diye düşünüyorum, oda 96'da kapatılmak şartıyla.Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!
Yorum
-
-
ramazan ayının ülkemize,insanlarına, bolluk ve bereket getirmesini dilerim.özlemişim.Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!
Yorum
-
Kocam para karşılığı başkalarıyla birlikte olmam için zorluyor. Başka erkeklerle ilişkiye girmemden zevk aldığını söyledi. İlişkiye girmediğim zaman ’Evden çıkmama cezası’ veriyor. Telefonla da görüntülü olarak arayıp evde olup olmadığımı kontrol ediyor. Getirdiği kişilerle ilişkiye girerken kendisi de pencereden izliyor. Ş.A. ile girdiğim ilişkilerden 150-200 lira aldığını, H.Y.’den de cep telefonu aldığını gördüm. Kocama, ’Namusumla çalışmak istiyorum’ deyince, ’Çok çalışmak istiyorsan gel seni geneleve götüreyim’ diyor. Polisi arayıp beni kurtarmalarını söyledim. Kocamdan şikayetçiyim."oh pity pity,care'em all so pity,tear is the last thing,gymnastic
Yorum
-
üstad bu nedir şimdi yapıştırma şu ahlaksız şeyleri yawVIX100 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterKocam para karşılığı başkalarıyla birlikte olmam için zorluyor. Başka erkeklerle ilişkiye girmemden zevk aldığını söyledi. İlişkiye girmediğim zaman ’Evden çıkmama cezası’ veriyor. Telefonla da görüntülü olarak arayıp evde olup olmadığımı kontrol ediyor. Getirdiği kişilerle ilişkiye girerken kendisi de pencereden izliyor. Ş.A. ile girdiğim ilişkilerden 150-200 lira aldığını, H.Y.’den de cep telefonu aldığını gördüm. Kocama, ’Namusumla çalışmak istiyorum’ deyince, ’Çok çalışmak istiyorsan gel seni geneleve götüreyim’ diyor. Polisi arayıp beni kurtarmalarını söyledim. Kocamdan şikayetçiyim."oturma münkir ile alırsın sancı tutarsın pas paklamaz her kalaycı
Yorum
-

Yorum