Dıvcon 17900 lerden %20 güzeltirken bizim tizekgafada 103-105 bandınDAN kendini boşluğa bırakacağMIŞ...
TüRKüN VuruşkaN KürşatlarI
Collapse
X
-
-
sonunda cisim patladı.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
ağam suyundanda isteruk.heheŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
-
Zaten sırf suamk, heheehataka Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterağam suyundanda isteruk.hehe
haydan gelen huya gider...
Yorum
-
buyrun arkadaşlar tüm mesajlarım olumsuza işaret etmek istediğimi sabahtan beridir yazdım.umarım işe yaramıştır.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
Yorum
-
aç kapa derken kapanışta filetledim yarın yeni oyuna bakarım,tabiiki bir işim çıkmazs.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
Yorum
-
iyi akşamlar... arkadaşların yazdığı gibi endekste hem OBO oluşumu var hemde bu akşam oluşan bar itibari ile yutan ayı formasyonu oluştu... http://www.candlesticker.com/Pattern...r&Pattern=2201 .... eğerki yarın 96500 97000 aralığını geçemez ve 96 altına kayarsak bu sefer 95 binlerde tutmayacaktır...
saygılarımla...YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım, bilgi, yorum ve tavsiyelerim "Yatırım Danışmanlığı" kapsamında değildir.
Yorum
-
XU30 97'den şortlanır diye düşünüyorum, oda 96'da kapatılmak şartıyla.Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!
Yorum
-
s.a gençler böyün tokmak işi yoktir.böyün ve pazartesi sankim sevişme ve mutluluk olacak gibi..kısalar dikkat etsin.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
Yorum
-
yatay boru hareketi var kırılma bi türlü olmuyor.boru dibi 95900 tepesi 98775 ortası 97350 hangisi olursa yön o olur.hayırlı cumalar.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
Yorum

Yorum