çok sağlam girdi, öyle böyle değil... yarın da +gap açarsa halimiz duman.
TüRKüN VuruşkaN KürşatlarI
Collapse
X
-
sonperde33 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteraz biraz daha gevşerse shortu kapatacağım,
beklediğim over shooting bu değildi.abi süreç aynı süreç , geçen rallidede apo neyim konuşması açıklanıyordu,sonperde33 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster100.5500 den .
99,2500 'den olan short flat.
kürt rallisi yapıp geri çekiliyordu, abuk subuk hareketler yapıyordu düşmüyordu,
şortta sıkışmıştım en sonunda öldürücü vuruşu geldi ve 116 lara bastı, bu da son over shootingi oldu.
varsın kazanmayim shorttan, ama bu hareket gelirse shorta yöneleceğim.
aynı derede 2 kere yıkanmam pala i.nesi....Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!
Yorum
-
bu altın 1300 leri geçerse, tüm dünyada devaller fiyatlanıyor demek olabilirmi acaba?
dolar hiçte iyi durmuyor.Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!
Yorum
-
garanlar palada.bende para kaldı.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
sorun şuki X vadede yiyilecek olan garanlarmı, eldeki paramı?taka Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstergaranlar palada.bende para kaldı.
Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!
Yorum
-
yeşil sendeyse gerisi teferruattır.elbette fırsat sunacaklardır günün birinde.işte o zaman bende alırmıyım yoksam nazlanırmıyım.önemli olan budur.sonperde33 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersorun şuki X vadede yiyilecek olan garanlarmı, eldeki paramı?
ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
JşZort masamız tadilet nedeni ile Gapalıdır... ilgiliilenen ilgililerin ilgisine istinaden iletmekle ilgili bir iletiye gerek duymuyorumda desem hiç yalan olmaz gibi gelebilir.. İlGinÇ...haydan gelen huya gider...
Yorum
-
Dün 17.03.. 10.06.2014BEéLLrock Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterGömün gitsin lazım.. Hernasıl olursa olsun artık..
Hemen 3 iş günü sonrasına, haftaya Pzt.'ye ayarlanan +%17 teminat artışı
senaryonuz kendi elinizde patlıycak inşallah..
Yorum

Yorum