TüRKüN VuruşkaN KürşatlarI

Collapse
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • eren@
    Tecrübeli
    • 24 Nisan 2008
    • 2344

alternatif sayım ise düzeltmenin 3/3/3 seklinde bitmiş Olması. 105'in altında bitecek bir düzeltme en düşük İhtimal.
    Ögleye kadar ki hareketler daha çok Üçgen gibi duruyor. Su anda ana sayimim (4)'un ucgen olmasi.
    bist100 sayimim bu sekilde.
    (3) / Alt : (5) tepesi icin 89.3 ila 92.1 arasi her yer musait.

Kopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .

Yorum

• eren@
      Tecrübeli
      • 24 Nisan 2008
      • 2344

Yatay band düzeltmesi esnasında oluşan kalıp bir bayrak formasyonunu andırıyor. Bu açıdan da takip edilmeli.
      XU100 Düzeltme yükselen kura rağmen yatay band da hallediliyor, 84392 altına sarkma olmaz ise yön tekrar ↑ dönebilir ..

Kopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .

Yorum

• eren@
        Tecrübeli
        • 24 Nisan 2008
        • 2344

2009Ekimde usdtry en düşük 1,44 gördüğünde bist100 51000di, 2010Mayıs-Haziranda bist 51000 gördüğünde usdtry 1,60 üzerindeydi.

aylardıır yazıyor 7. ANA TREND devam ediyor hala diye ve bizde senette halen bekliyoruz. 2009 dan başlayan çıkış bitmemişki bu grafiğe göre. net açık 2,6 cent dibini o gün koydu bizde zaten mallandık ocakta.

Yorum

• eren@
          Tecrübeli
          • 24 Nisan 2008
          • 2344

Dr. Tuğberk ÇİTİLCİ 8 Aralık 2014 Pazartesi 13:33:47
          VİOP 30 endeksinde kısa dönemli TREND değişimini takip etmek için 15 dakikalık dönem 200 birimlik ortalamayı takip etmeye devam ediyoruz.
          Genel olarak TREND değişimi için KIRMIZI çizgi ÜSTÜNDE UZUN, ALTINDA KISA pozisyon taşınabilir.
          15 dakikalık dönem 200 birimlik ortalama 106.605 seviyesinde KRİTİK DİRENÇ

Fibo dü zeltme seviyelerinde 76.4% (105.707) seviyesi KRİTİK DESTEK olarak takip edilebilir.

Yorum

• sonperde33
            Kıdemli
            • 03 Ağustos 2011
            • 3010

ver be ayvanat pala, elinin ayarı olmamısçasına,
            polyanayı bile ağlatırcasına, depresyona sokarcasına, hoyratçasına ver.
            Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!

Yorum

• eren@
              Tecrübeli
              • 24 Nisan 2008
              • 2344

DeLi'nin oraya astım buraya da asayım grafiği ben anlıyorum da belki sizlere yabancı gelebilir

Yorum

• eren@
                Tecrübeli
                • 24 Nisan 2008
                • 2344

Türkiye Finans/Gürerk: Fitch'in Türkiye Finans'ın BBB olan kredi notunu teyit etmesini olumlu değerlendiriyoruz

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch, Türkiye Finans'ın yabancı para cinsinden uzun vadeli kredi notlarını 'durağan' görünüm ile 'BBB' olarak teyit etti.
                Raporda, Banka'nın yerel para cinsinden uzun vadeli kredi notu 'durağan' ve 'BBB+', uzun vadeli ulusal kredi notu ise 'durağan' görünüm ile AAA (tur) olarak belirtildi.
                Fitch'in değerlendirmelerinde, sırasıyla Türkiye Finans'ın en büyük hissedarı olan National Commercial Bank (NBC)'ın güçlü desteğinin etkili olduğu belirtildi. Raporda, bankanın ana hissedarının Türkiye'ye stratejik önem atfettiğine dikkat çekildi.
                Fitch raporunda ayrıca Banka'nın uzun vadeli ulusal kredi notu 'durağan' görünüm ile AAA (tur) olarak yer alırken destek notu 2, finansal kapasite notu da 'bb-' olarak bildirildi. Banka'nın kısa vadeli kredi notları ise yabancı para cinsinden F3, yerel para cinsinden F2 olarak belirlendi. Ayrıca Türkiye Finans'ın varlık kiralama şirketi olan TF Varlık Kiralama AŞ'nin öncelikli teminatsız sukuk ihracı kredi notunu 'BBB' olarak teyit etti.
                Raporda, Türkiye Finans'ın 2009'dan 2014'ün ilk yarısına kadar %24 olan kredi büyümesinin sektördeki %20 olan büyümenin üzerinde olduğu vurgulandı.
                Türkiye Finans Katılım Bankası Genel Müdürü Derya Gürerk, Fitch raporu ile ilgili olarak düşüncelerini, "Fitch'in Türkiye Finans'ın BBB olan kredi notunu teyit etmesini olumlu değerlendiriyoruz. Raporda özellikle en büyük hissedarımızın gücüne, Türkiye'yi stratejik bir pazar olarak konumlamasına ve Türkiye Finans'a sunduğu desteğe dikkat çekilmesi de bizim açımızdan önemlidir" sözleri ile dile getirdi.

Foreks Haber Merkezi

Yorum

• BOZKURTDAYI
                  Yasaklı
                  • 04 Aralık 2014
                  • 238

selamaliyküm hacılar

ta zabah 11:30 gibi çıktım 1056xx ti

şindi geldim... yine aynı

böyle borsamı olu spor gastesi

Yorum

• BOZKURTDAYI
                    Yasaklı
                    • 04 Aralık 2014
                    • 238

eksper abinin

pozunu bilen varmı ?

bilen söylesinde... (veya bana kıyamaz kendi süüüler belkim )

geceye pozdamı yoksa peredemi kalacağımıza karar verelim

abi okumaya fırsatım yok... help... help

Yorum

• BOZKURTDAYI
                      Yasaklı
                      • 04 Aralık 2014
                      • 238

eksper abiii

huuuuu

dakka bitiiiiy...

17:45 i bekleyemeyeceem... spot kapandıktan sonra çıkmam lazım

Yorum

• BOZKURTDAYI
                        Yasaklı
                        • 04 Aralık 2014
                        • 238

EKSPER abiden fayda gelmedi

ALLAAM sen paracıklarımı muhafaza eyle... amin

long devam

şimdilik iyi akşamlar esnaf

Yorum

• eksper
                          Kıdemli
                          • 17 Temmuz 2009
                          • 3714

BOZKURTDAYI Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                          eksper abinin

pozunu bilen varmı ?

bilen söylesinde... (veya bana kıyamaz kendi süüüler belkim )

geceye pozdamı yoksa peredemi kalacağımıza karar verelim

abi okumaya fırsatım yok... help... help
                          slowdayım...107 800 malla sort....

Yorum

• eksper
                            Kıdemli
                            • 17 Temmuz 2009
                            • 3714

sabret lem *****... az daha var kurtaracağım seni....ha ha ha

Yorum

• BOZKURTDAYI
                              Yasaklı
                              • 04 Aralık 2014
                              • 238

eksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                              slowdayım...107 800 malla sort....
                              vay ****** lı bişey

sen nerden bildin la 107800 ü...

zabah astığım grafikte benimde 107725 altı sat verdiydi

efferim braw

görmeyeli bayağı bişeyler öğrenmişsin, geliştirmişsin kendini

takdir ettim

DAYI... böyle kendini geliştiren işi öğrenen yeğenlerini sever... puahahaha

eksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                              sabret lem *****... az daha var kurtaracağım seni....ha ha ha
                              na zamat ?

bilirsin ben sabırsızımdır... çok derinlerden toparlayacaksan

dayanamam ben bozarım pozu, ALLAHIMA bozarım

bir tuşa bakar

Yorum

• BOZKURTDAYI
                                Yasaklı
                                • 04 Aralık 2014
                                • 238

abi aslında saa bişey söyleyim mi

teknik analiz konusunda sana en az 5 basarım yeminle

piste çıkalım inan asvalta yapıştırrım seni, kazıyamazlar

emme tek sıkıntı

benim mal oluşum

mallığımı yenemiyorum

sen 107800 den sat verince satıyon

ben 107725 ten sat verince mal mal bakıyom

106150 den lönk açıyom

Yorum

Working...
                                X

Debug Information