Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
resimde görüldüğü üzere kırmızı sarıyı ne tarafa geçerse iz sür
Kopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .
kendi çapında gariban kalorifercinin takip ettiği çizgiler
Kopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .
eren başgan,
kırmızı ne sarı ne?
grafiği büyük hareketlerde günellemeni rica edeceğim, basit, anlaşılır ve takibi kolay.
bak farklı renklerde baktığım iki çizgi daha var taka abim ellerinden öpüyorum kendisi çok seviyor bu çizgileri
kardeş ay başında Al vermiş hazmede hazmede hedefine gideceğe benzer ha neresi dersen bilmiyorum oni ...
emrah kardeşimin Paylaştığı usd try günlükte son durum.
Yorum