bence longçu arıyor 100 altı olmamak zorunda
TüRKüN VuruşkaN KürşatlarI
Collapse
X
-
hımmmm bak puştiye skıkalacak adam arıyor hehehhehkani Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstertam terse short açarmı açmazmı bu yükseliş feykmi harbimi ona bakacaz

oturma münkir ile alırsın sancı tutarsın pas paklamaz her kalaycı
Yorum
-
-
-
yaw sen 100 binden kapamamak ne demek hele onu yaz acıdım bıraktığın rakamasonperde33 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster98.4'ten shorta geçtim,
400 point zararla reverseoturma münkir ile alırsın sancı tutarsın pas paklamaz her kalaycı
Yorum
-
sağlık olsun kani başkan,
yarında bir - gap gelir, kapatırız şortu
hatta sağlam - gap yersek anında reverse bile ederim.
longta dururum ama şortta asla .Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!
Yorum
-
bence tam bir silkeleme hareketi , ani ve birden,
zaten günlükte graflarda düştüğü gibi ani çıkacağı çok net bence.Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!
Yorum
-
sonperde yarın 96800 görülürse ben kaparım ama uzamam bakarım uzayacakmı yoksa gelene döşeyecekmi bu satışların devamı haftalıkları fena bozar yarın gün bitimi short devam ederse piyasada raylar yön değiştirmiş diye düşünürümoturma münkir ile alırsın sancı tutarsın pas paklamaz her kalaycı
Yorum
-
-
YONCAYA bakın dün saat 5 barının direncine tekrardan dokundu gaplı açıp milletten mal almadan oraya çıktı dünün en dibi bu gün delineli veya bu hafta yoksam kısaları cizer
yukardaki resimde işaret ettim adam geçen haftanın ara pivotuna sarıldı tutunuyor şimdilikoturma münkir ile alırsın sancı tutarsın pas paklamaz her kalaycı
Yorum
-
bist 100 77.XXX lere şort devam bende.
98.400 şortu hemen kucağa aldı zaten, keşke sabah + gapla şortlasaymışım.Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!
Yorum
-

Yorum