Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
Endeks te kırmızı Altta durduğu sürece yükseliş devam bende ...
Kopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .
merhaba vobcu arkadaşlar bir saat sonra fed açıklaması olacak heyecanla bekliyoruz vob başlığında bir topik açtım arada bir uğrarsınız sevinirim başarılar bol kazançlar.
yarın viop şort olanları doğruyacaklar diye düşünüyorum, bist 100 86 olana kadar long devam , vade geçişini nasıl yapacağız bakıcaz artık.
mantıken dediğin olmalı zira fed parayı kestim dedi varlık alımı bitti ziki tuttunuz dedi içerideki soygunculara bizim içerideki soyguncularda bunu biliyordu 3 aşağı 5 yukarı yarın şorta gelenlere malı verip sonra şiddetle onları kesmesi lazım yani yoksa gelen shortçuya paramı vercek yada lem baya long var kasada vade bitiminede 2 gün var ben şu longçuları keseyim diğer vadeyede aşağıda ucuza maliyetleneyimde diyebilir 2 ci şık birazdaha mantıklı sebep olarak zaten aralık vadede millet longta taşıyanlarında ekserisi longta indirmek için fırsat normalde o longları indirip aşağıdan kendisi longlayabilirde neyse herkezin kafası bişeye çalışıyor
oturma münkir ile alırsın sancı tutarsın pas paklamaz her kalaycı
cuma günü saatlikleri cortlayan pala yeni vadede cuma gününün en yükseğini geçmemesi şaşırtıcı neredeyse yeni vadede 900 point kısa kalmıştır en düşük bu açılış mantıken
oturma münkir ile alırsın sancı tutarsın pas paklamaz her kalaycı
Yorum