Cafe ELİT

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • ata
    Tecrübeli
    • 13 Nisan 2014
    • 439

ula çakma ,sana en az 50 lafım var biliyorsun...delikanlı,dostluk ayağına yatma .....dilavere kuzuya ve bilimum ustalarına sağda solda kafeslerde gizli bahçelerde karı gibi dedikodularını biliyorum(tüm bayan okuyuculardan da özür diliyorum-bu bir deyimdir ve ne yazık ki en dedikoducular da bu delikanlı ayağına yatan erkek müsvetteleridir) ..seni bu aleme madara ederim onu da bi sen bilirsin bi de ben...hadee yıkıl karşımdan ,bi daha talaffüz edesrsen var ya ..bilirsin ne olacağını...

Yorum

• ata
      Tecrübeli
      • 13 Nisan 2014
      • 439

clkho dyhol asyabank royal halı vs vs vs

utanmazlar sizi ...utanmazlarrrrrrrrrrr...

Yorum

• ata
        Tecrübeli
        • 13 Nisan 2014
        • 439

ata Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        http://forum.keyborsa.com/showthread...C4%B0T/page317

Vay vay vay .....NUH abim gelmiş ,Biat tamamlandığına göre

Abi ,.ikermisin sabaha mı bırakırsın ,yani istiyor ki illa yıldız kaysın teknik kalsın geriye

haalen silemediğin çalamadığın yazılarından alıntı yapayım mı ,itin ***üne sokayım mı gene seni

bi kere daha

hep yaptığım gibi

seni çakma seni ,yeni tuzağınız da GSD galiba anladığım kadarıyla.. bahçeyi bırak mekanda da full gidiyorsunuz gene .gene mi elinize aldınız,bu defada targıtıkini

Yorum

• ata
          Tecrübeli
          • 13 Nisan 2014
          • 439

Valla ,herkes her şeyi okuyor görüyor ,daha ne diyelim yani

bir haftada vadelide 10 bin point kazanan birisine ters indikatör deniliyorsa ,bu sadece bilgisizlik değil ..direkt kötü niyetdir bilerek organize bir eylemdir ,ki

daha evvel defalarca arzedildi bu sayfalarda.

Yorum

• ata
            Tecrübeli
            • 13 Nisan 2014
            • 439

Ivır zıvır yazmazlarsa yazmayacağım canım yazmak istemiyor da gerçekten,fakat terbiyesizliğe de müsaade etmem

Ben iyi insanların kötülerden fazla olduğunu inanıyorum ve iyi insanların kesinlikle galip geleceğini inanıyorum

bundan da zerre kadar şüphem yok ,hiç olmadı da zaten.

Yorum

• ata
              Tecrübeli
              • 13 Nisan 2014
              • 439

ula özelden mesaj bırakıp ,Cafe 'den alenen herkesleri burayı çağırıyordunuz ya

O zamanki Moderatöre şimdiki Yöneticiye ana avrat gidiriyordunuz ...Nooldu şimdi

ula sizi spek uşahları siziiii

Yorum

• ata
                Tecrübeli
                • 13 Nisan 2014
                • 439

Son uyarımdır ,terbiyesizlik yapanı çıktığı yere sokarım

Hörmet edeni de baş tacı yaparım ,bu hep böyle olmuştur ve böyle olacaktır

Sevgi ve saygılarımla.

Yorum

• ata
                  Tecrübeli
                  • 13 Nisan 2014
                  • 439

Amaç bu zaten ,efferim ..bu saaroştan da bunu beklemezdim ha ,helal gerçekten

Yorum

• ata
                    Tecrübeli
                    • 13 Nisan 2014
                    • 439

NUH abimiz kadar olmazsak da birazcık da olsa borsadan ve bu alemden anlıyoruz ya,zaten arz etmiştik.

Şimdiden herkese iyi hafta sonları diliyorum.

Yorum

• tarık37
                      Yasaklı
                      • 07 Mayıs 2009
                      • 9126

İstanbul'da PKK'nın hücre evine baskın

PKK hücresine yapılan baskında polis yoğun güvenlik önlemleri aldı.
                      Çatışmada öldürülen teröristin,
                      İstanbul'a canlı bomba eylemi için geldiği belirlendi.

Gözaltına alınan 3 şüphelinin ise Vatan Caddesi'ndeki Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü'ne götürüldüğü öğrenildi.

Bu kişilerin sansasyonel eylem hazırlığında oldukları belirtildi.

http://www.milliyet.com.tr/istanbul-...undem-2158048/

Yorum

• tarık37
                        Yasaklı
                        • 07 Mayıs 2009
                        • 9126

Diyarbakır Barosu yöneticileri,
                        Baro Başkanı Tahir Elçi'nin yaşamını yitirdiği olayla ilgili olarak,
                        sokakta bulunup ateş eden 4 polisin tutuklanması için Savcılığa başvurdu.

http://www.radikal.com.tr/turkiye/ba...stedi-1485808/

Bunlar için canlarını siper eden polislere yaptıklarına bakarmısınız

hay ben sizin ................................

Yorum

• tarık37
                          Yasaklı
                          • 07 Mayıs 2009
                          • 9126

AKPli üyeye özel imar beşinci girişimde çıktı!

İstanbul Kozyatağının en değerli arazisi ranta açıldı

Büyükşehir Belediye Meclisi, AKP İstanbul eski İl Başkan Yardımcısı Murat Hazıroğlunun ortak olduğu

2.5 dönüm arazinin imarını,
                          yeşil alandan çıkarıp ticari alan yaptı¦

http://www.sozcu.com.tr/2015/gundem/...cikti-1001215/

Yorum

• tarık37
                            Yasaklı
                            • 07 Mayıs 2009
                            • 9126

Batman'da kaçak elektrik telleri patlattı

Batman’da yüksek gerilim hatlarında aşırı yüklemeden kaynaklı patlama meydana geldi.

http://www.ensonhaber.com/batmanda-k...015-12-05.html

Dövlet bize Bahmıııiiiir

Eziliyoğhk

Yorum

• ata
                              Tecrübeli
                              • 13 Nisan 2014
                              • 439

http://forum.keyborsa.com/showthread...C4%B0T/page317

NUH Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                              http://forum.keyborsa.com/showthread...C4%B0T/page196

İmam ve TANRI

BIR KÖYÜN CAMISINDE IMAM CEMAATE VAAZ VERMEKTEDIR. ANSIZIN ICERI DALAN BIR KÖYLÜ KÖYÜ SEL BASMAKTA OLDUGUNU HABER VERIR. BUTUN CEMAAT HEMEN
                              KENDILERINI DISARI ATIP, KACAR. SADECE IMAM BUTUN ISRARLARA RAGMEN KÖYÜ TERKETMEYI REDDEDER VE TANRI NIN
                              KENDISINI KORUYACAGINI SOYLEYEREK,CAMIDE KALIR. KISA BIR SURE SONRASULAR CAMIYE ULASIR, IMAM CARESIZ MINAREYE CIKAR. SULAR MINARENIN ILK KATINA YUKSELIRKEN BIR TEKNE IMAMI KURTARMAYA GELIR.ANCAK DINIBUTUN IMAM,TANRI NIN KENDISINI KORUYACAGINI SOYLEYEREK TEKNEYE BINMEZ. SULAR YUKSELIR, IMAM IKINCI KATACIKMAK ZORUNDA KALIR. BIR TEKNE DAHA GELIR,ANCAK IMAM YINE TANRI'NIN KENDISINI KORUYACAGINA INANCININ TAM OLDUGUNU SOYLEYEREK TEKNEYE BINMEZ.SULAR IYICE YUKSELIR. IMAM ARTIK MINARENINEN TEPESINDEDIR. BIR HELIKOPTER YAKLASIR. ICINDEKILER DURUMUN KOTU OLDUGUNU ANLATARAK IMAMA HELIKOPTERE GELMESI KONUSUNDA ISRAR EDER. IMAM HELIKOPTERE BINMEYI DE REDDEDER.
                              BIR SURE SONRA SULAR IYICE YUKSELIR VE
                              IMAM BOGULARAK ÖLÜR.
                              KENDISINI CENNETIN KAPISINDA MELEKLER KARSILAR
                              -MELEK: HOSGELDINIZ. CENNETTE KÖSKÜNÜZ HAZIRLANDI.BUYRUN.
                              -IMAM: CENNETE GIRMEK ISTEDIGIMDEN EMIN DEGILIM.
                              -MELEK: NEDEN?
                              -IMAM: TANRI YA BIRAZ KIRGINIM.
                              -MELEK: NE OLDU KI?
                              -IMAM: BEN HAYATIMI IBADET EDEREK GECIRDIM. INSANLARA HEP IYILIK YAPTIM,
                              GUNAHTAN UZAK DURDUM. YASADIGIM KOYU SEL BASTI, HERKES KACTI AMA TANRI NIN BENI KURTARACAGINA INANDIGIMDAN KALDIM. GORUYORSUNUZKI SIMDI BURDAYIM...
                              TAM BU SIRADA YUKARIDAN TANRI NIN SESI DUYULUR...

SALAGA IKI TEKNE BIR HELIKOPTER GONDERDIK!!!!!!!!!!

SANAL ALEM BU ARA PEK BİR KEYİFLİ ,OH olsun inbelere ..bu alemi dingonun ahırı çiftliği gibi gören şeref yoksunu çakmalara bir kere daha ders olsun kına yaksınlar ,oturp düşünsünler 50 mı olacak 300 mı ,ha ha ha

haala 50 ot ,dolar bazlı ,euro bazlı bilmem teee ne zaman olacaklar da falan da filan
                              haala olta vermek ama balık vermek yok ...oltanızı münasip bi yerenize saklayın ,yapabiliyorsanız sıkıyorsa balığı verin
                              ya bi kere ya bi kere de pozisyonunuzu yazın da bi görelim
                              pozisyon yazın ,bıktık tutmayan çizgilerinizden saçma sapan dalga sayımlarınızdan pulcuklarınızdan
                              şahsen bıktım yani ,ayıptır günahtır inan ki ..küçük yatırımcıya bu kadar da eziyet olmaz ..hadi görevleri gereği spek uşaklarını nisbeten anlıyoruz da ..yakışmıyor inan ki..bak inan ki

Şereften yoksun, ar.. haya.. edep.. vefa.. bilmeyen spek uşaklarının bu klibi her izlediklerinde

Ne hissettiklerini biliyorum..defolup gidecekler bu alemden

YÜRRRÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜ İskenderim yürüüüüüüüü anca gideriz

Bu gün okuduklarıma istinaden ,borsayı bilmedikleri gibi ..tarihi de bilmediklerinin kanısına vardım.

Cüssenin zerre kadar önemi olmadığının kanıtı.

Hatftayı net izleyin.İyi haftasonları.

Uzun vadeli graf'da lineer Dolar bazlı grafda tutmayan yani olmayan tepeler teknik analizde yeni bir konsept herhalde

NUH abim ,tutmayacak çizgileri ,düşen uçakları,defolup gidecek spek uşaklarını vs vs ...bütün bunları bu kadar zaman önceden nasıl da bilebiliyorsunuz ..bu nasıl bir tarz'dır

Sanal alemi bir bütün olarak izlediğimde ,şaşkınlığım had safhada

Yorum

• ata
                                Tecrübeli
                                • 13 Nisan 2014
                                • 439

Pozisyon yazmakta çekinmeyin ,MC lerinizi patlatmıyacağım
                                Dengim olmayanlarla uğraşmam ,korkmayın
                                Alem ..SİZLERİ GERÇEK ANLAMDA TANISIN DİYE ,yazın diyorum.

Anlaşılan ..bu çakma ustalardan herhangi biri cesaret edip de pozisyonunu yazan olmayacak

Zaten biliyordum

Küçük yatırımcılara tek söyleyecğim budur ki ..ALLAH'dan başka bir tek kendinizden başkasına güvenmeyin.

Bu da son yazım olsun.

Bu alemde MC'ını patlatmadığın spek uşağı kaldı mi ki haala!!!?

Hörmetler.

Bu da benim son yazım olsun ,Cümleten iyi geceler

Yorum

Working...
                                X

Debug Information