Cafe ELİT
Collapse
This topic is closed.
X
X
-

SİVİLLER KATLEDİLİYOR
Öte yandan Esad'a bağlı uçaklar bugün de İdlib'in muhaliflerin kontrolündeki Albara ve Mart Alnoaman köylerine hava saldırısı düzenledi. Saldırıda çok sayıda sivilin hayatını kaybettiği kaydedildi.
http://www.milliyet.com.tr/suriye-de...undem-2151014/
Yorum
-
http://forum.keyborsa.com/showthread...C4%B0T/page196
İmam ve TANRI
BIR KÖYÜN CAMISINDE IMAM CEMAATE VAAZ VERMEKTEDIR. ANSIZIN ICERI DALAN BIR KÖYLÜ KÖYÜ SEL BASMAKTA OLDUGUNU HABER VERIR. BUTUN CEMAAT HEMEN
KENDILERINI DISARI ATIP, KACAR. SADECE IMAM BUTUN ISRARLARA RAGMEN KÖYÜ TERKETMEYI REDDEDER VE TANRI NIN
KENDISINI KORUYACAGINI SOYLEYEREK,CAMIDE KALIR. KISA BIR SURE SONRASULAR CAMIYE ULASIR, IMAM CARESIZ MINAREYE CIKAR. SULAR MINARENIN ILK KATINA YUKSELIRKEN BIR TEKNE IMAMI KURTARMAYA GELIR.ANCAK DINIBUTUN IMAM,TANRI NIN KENDISINI KORUYACAGINI SOYLEYEREK TEKNEYE BINMEZ. SULAR YUKSELIR, IMAM IKINCI KATACIKMAK ZORUNDA KALIR. BIR TEKNE DAHA GELIR,ANCAK IMAM YINE TANRI'NIN KENDISINI KORUYACAGINA INANCININ TAM OLDUGUNU SOYLEYEREK TEKNEYE BINMEZ.SULAR IYICE YUKSELIR. IMAM ARTIK MINARENINEN TEPESINDEDIR. BIR HELIKOPTER YAKLASIR. ICINDEKILER DURUMUN KOTU OLDUGUNU ANLATARAK IMAMA HELIKOPTERE GELMESI KONUSUNDA ISRAR EDER. IMAM HELIKOPTERE BINMEYI DE REDDEDER.
BIR SURE SONRA SULAR IYICE YUKSELIR VE
IMAM BOGULARAK ÖLÜR.
KENDISINI CENNETIN KAPISINDA MELEKLER KARSILAR
-MELEK: HOSGELDINIZ. CENNETTE KÖSKÜNÜZ HAZIRLANDI.BUYRUN.
-IMAM: CENNETE GIRMEK ISTEDIGIMDEN EMIN DEGILIM.
-MELEK: NEDEN?
-IMAM: TANRI YA BIRAZ KIRGINIM.
-MELEK: NE OLDU KI?
-IMAM: BEN HAYATIMI IBADET EDEREK GECIRDIM. INSANLARA HEP IYILIK YAPTIM,
GUNAHTAN UZAK DURDUM. YASADIGIM KOYU SEL BASTI, HERKES KACTI AMA TANRI NIN BENI KURTARACAGINA INANDIGIMDAN KALDIM. GORUYORSUNUZKI SIMDI BURDAYIM...
TAM BU SIRADA YUKARIDAN TANRI NIN SESI DUYULUR...
SALAGA IKI TEKNE BIR HELIKOPTER GONDERDIK!!!!!!!!!!
SANAL ALEM BU ARA PEK BİR KEYİFLİ ,OH olsun inbelere ..bu alemi dingonun ahırı çiftliği gibi gören şeref yoksunu çakmalara bir kere daha ders olsun kına yaksınlar ,oturp düşünsünler 50 mı olacak 300 mı ,ha ha ha

Yorum
-
haala 50 ot ,dolar bazlı ,euro bazlı bilmem teee ne zaman olacaklar da falan da filan
haala olta vermek ama balık vermek yok ...oltanızı münasip bi yerenize saklayın ,yapabiliyorsanız sıkıyorsa balığı verin
ya bi kere ya bi kere de pozisyonunuzu yazın da bi görelim
pozisyon yazın ,bıktık tutmayan çizgilerinizden saçma sapan dalga sayımlarınızdan pulcuklarınızdan
şahsen bıktım yani ,ayıptır günahtır inan ki ..küçük yatırımcıya bu kadar da eziyet olmaz ..hadi görevleri gereği spek uşaklarını nisbeten anlıyoruz da ..yakışmıyor inan ki..bak inan ki
Yorum
-
-
Köyde sel ,yürü İskender ,Mamma Bear ,Deniz Gezmiş'in Rodrigo'su,en hızlı kuş ,Şeytan tarihi son olarak da püsküllü bela
Ve iki günde tarumar olmuş bir borsa ...Hepsi güzel lakin kuşun yüksekten 380 km hızla dalışı sanki başka bir anlamlı geldi.
Yorum
-
Turist gelmeyecekmiş
ula zaten gelen Turistle herşey dahile geliyor
kuruş harcama yapmadığı gibi otele gecelik 100 lira veriyorsa
o gece bizim bir baltacıdan 1000 lira geri alıyor iki cilveleşmeye
1000-100=900 gayme zarar
Bir ay kalsa 900x30= 27.000 bin gayme bizim ekonomiden
ahtabotun alt vantuzlarıyla hortumlayıp gidiyor
arada sadece otelciye ....iki kızışmışa yer sağlamaktan 3000 gayme para kalıyor
onunda zati çoğunu yiyordur rus bular
Bunun neresi ticaret neresi kazanç neresi rasyonel veya döviz girdi diyebiliriz
Geçen yıl kemerde gördüm manzarayı deve kuşu olmamak gerek
Yorum
-

Cizre'den acı haber: 2 şehit
Yorum
-

Citigroup, doların rallisinden faydalanan işlemlerin kapatılması zamanının yaklaştığını kaydetti
Citigroup Inc., doların Federal Açık Piyasa Komitesi'nin (FOMC) gösterge faizi bu yıl artıracağı beklentisi ile
dünyayı sarsan bir yükseliş göstermesinin ardından, faiz artırımı gerçekleştikten sonra, muhtemelen daha fazla
değer kazanmayacağı tahmininde bulundu.
New York'ta Citigroup'un G-10 döviz strateji küresel başkanı Steven Englander, bilgilendirme notunda, Avrupa Merkez Bankası'nın (AMB) gelecek haftaki toplantısında parasal teşvik programında beklenen genişlemenin de doları yükseltmeyeceğini söyledi.
http://www.finansgundem.com/para-piy...ldi-723731.htm
Yorum

Yorum