Cafe ELİT
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Hocam burası ELİT bir mekandır.alidimitri Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterFoto çok elit olmuş sn ata süpperr
ata Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Apaçi hocam nereye kaçtın hemen.....

Kalan 21 yazın silinmiyecek ,bilgisayarına girilmiyecek ; korkma.
Yorum
-

Şimşek, Türkiye'ye daha fazla yatırım çekebilmek için 5 günlük bir program kapsamında gittiği
Katar, Kuveyt ve Birleşik Arap Emirlikleri'nden döndü.
Söz konusu kuruluşlara ve yatırımcılara Türkiye'nin orta ve uzun vadede sunduğu yatırım imkanlarını
anlattıklarını belirten Şimşek, görüşmeler sayesinde ayrıca, Türkiye hakkında olumsuz hava oluşturma
çalışmalarını da engellediklerini ifade etti.
Türkiye'ye güvenin devam ettiğini belirten Şimşek, "Körfez sermayesi Türkiye'nin güçlü geleceğine
inanıyor. Uzun vadeli potansiyel çok büyük. Yapılan görüşmelerin çok olumlu geçtiğini söyleyebilirim.
Önümüzdeki zamanda bu görüşmelerin meyvelerini toplayacağız inşallah" diye konuştu.
Yorum
-
+%2 , helalı hoş olsunata Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterYarın Haziran vadenin ilk günü
Piyasa longerlerine ithafen
Yorum
-
Eleman gene illa gel tıkla beni gıdıkla diyor
yapı krediye ,petkim e bak dedim ;gitmiş hukuk kitaplarına bakmış
Dün ,kendinden bir büyüğünü gönder hatta 2-3 tanesini birden toptan gönder dedim ,gene yanlış anlamış
Yaşça büyüğü demedim ,zekaca büyüğünü gönder dedim

"gün kavuşurken köye bir adam geldi peygamber olduğunu söyledi, köylüler adama inanmadılar, "ispat et ! " dediler... adam karşılarındaki eski suru gösterdi ve "eğer bu duvar konuşur ve benim peygamber olduğumu söylerse, inanır mısınız? " diye sordu : köylüler; " El hak, inanırız." dediler..
adam duvara döndü ve ona elini uzatarak : "konuş ya duvar ! diye buyurdu, bunun üzerine duvar dile geldi ve şöyle dedi : " bu adam peygamber değildir , sizi kandırıyor, peygamber değildir.."
En az bir hafta sürer anlaşılması ,bir haftadan önce gelme karşıma sakın

Yorum
-
Bu alemin mutlak yegane Kral'ına tekrar selam olsunata Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Bizden de selam olsun
Yorum

Yorum