Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
vobtirik masasında seyirci olmaya devam,kirilim olmuyorsa izlemek en güzeli derim,sitires yok ne güzel.
bi büyüğüm derdi ki,sen piyasanin ayagina gitme piyasa senin ayagina gelsin.
Bir vadeyi daha devirdik,nisan yağmuru gibi bereketli...
Haziran vade kasada 268.026 jeton
son uzl.fiyati 105.575
haftaya nasıl bir bist bizi bekliyor merak ediyoruz,dış piyasalar dax 10.038 dow 17.773 zayıf enteresan dollarda zayif 2.79
petrol 47.39 ve ons 1295 güçlü
notlarimizi aldik son rutuşlari da yaptık,yarını bekleyelim artık.
vadenin ilk gününde ayular bistti kirmiziya boyadi, hazirana sert giriş yaptık hayırlısı bakalım...en sonunda beklediğimiz kırılım oldu mu olmadı mi kesin cevap vermek zor...haliyle,
kırıldı varsayımı neticesinde 105.700 rakkami nisan vadede kırılım için hesapladigimiz 104.700 rakkamina denk geliyoo.bunuda antiparantez belirtelim.bize heryol angara
varan 2
noluyoruz neler oluyor bilmiyoruz.tek bildiğimiz haziran vadenin 2.günü ve yine boğa katliami.bankalar %4 uzun zamandır ilk defa bu satışa şahit olduk...Bu ayu başka ayu,nasıl bi ayu acep,kodunmu oturtan cinsten ellam.
Haziran vade 3.gün
ne bu şiddet bu celal, şelale gibi akıyor mübarek bistek.
dönüş için bi emare yok,yarın belki bi deppük olabilü mü diye içimizden geçmiyor değil...
kodunmu oturtan ayu sahne 3
kasa bayaa bi eridi,pala hizarla dogradi.
bugün kü marj çok şık ve bi o kadar da bilinçli gibiydi sanki,hem dün akşam yazdığımız gibi deppük oldu hemde yeni dip 95.025 oldu.
105.700 kirilim noktamızdi tabi bunu yazdıktan soona başkaları tarafından ben bildim egolari piyasada cirit atıyor. hahahahaha tamam her bişeyi siz biliyonuz.benden yana sıkıntı yok yeterki kazanın bize heryol angara..
Henüz dönüş için bi emare yok ama ben bugün klavyeme long tuşunu tekrar taktim.
Ağustos vadeye siftah bi dene 95.800 den long jeton salladim.
haziran vade long için bi sebeb yok,yinede bi tutam 7.64 yonca yidik elimizde kalma ihtimali yüksek...niydek hep kazan hep kazan nereye kadar.
dimem o ki;
haziran vade 105.700 şortlara yaslan modu sistemde devam ediyor lakin 10bin pivani 4 günde alan adaminda iştahıni gideriyor.
Bu haftayi komple kırmızı kapattik...
kasada biraz artış oldu,boğalar da hayat belirtisi mi bu acaba,bilmiyoruz...bilinmeyene oynuyoruz.
Henüz dönüş için bi emare yok,s&p notumuzu duragana yukseltmiş.ptesi bunu kullanıp tepki yapmayı denerse bisttek bilemeyiz.
kodunmu oturtan ayu hiç soluk aldırmadı.
Bu haftaya deppük hareketiynen başladık,henüz dönüş için bi emare yok,kasa da artış devam,bu biraz gibrasma olduğunu ana bisttin gücünün olup olmadığini anlamak zor i$ler Bu işler diyelim.
7.64 bi tutam garan lar biraz soluk aldırdi bugün agustos vade 95.800 den bi dene long jetonumuz zaten kârda idi.şimdilik tutuyoruz titreyerek.
demem o ki;
haziran vade 105.700 şortlara yaslan modu sistemde devam ediyor.
Yorum