Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
Allah bereket versin reis abi. Palayı öpmeye devam inşallah.
yaa dur karagozum, palayi uzerime salacan..bi yakalarsa cok pis opuyo namissiz...
96.450 ort.maliyetle % 10 long girdim geceye...aslinda hedefim 94-95 bin civarlarinda long deneyecektim ama masada elim ayagim rahat durmuyo..
psikopat gibi bi sagdan bi soldan ince ayar cekiyorum.
yaa dur karagozum, palayi uzerime salacan..bi yakalarsa cok pis opuyo namissiz...
96.450 ort.maliyetle % 10 long girdim geceye...aslinda hedefim 94-95 bin civarlarinda long deneyecektim ama masada elim ayagim rahat durmuyo..
psikopat gibi bi sagdan bi soldan ince ayar cekiyorum.
vadesonuna sayili gün kaldi, degisiklik yok, yolunu bulamamis delidana gibi ortalikta dolaniyo pala zirt pirt fazla gibrasan bu testerede sermayeyi sifirlar.
agustos vadeye poz.tasimayi simdilik dusunmuyorum...97 bin maliyetli haziran sortlarimi uzlasmaya kadar tutup kismette ne varsa bahtima diyorum..
bu islerin ne piri nede efsanesi olmaz...fiyat neyse odur
Yorum