Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
hic terste galmadım diyen zaten ya batmıştır yada zararı coktur,başkasının terste kaldığı yazıyı alıntılayıp gendini teselli eder...masanın dili olsada konuşsa
fakiris dediysek hep zarar ediyorus dimediq..arada karda ettiğimis oluyo
74 bindeki açtığım longları tutsaydım 150 bin dolar kar oluşuyordu
ve ben bu longları tutumaya çok kararlıydım.. orta vadeli dip ve uzun dönem tutulacak bi yer olduğuna çok inanıyordum... ısrarlıydım.. araya soğukluk girdi..
ama bu salak ve geri zekalı yazıları okuya okuya insan soğuyor
gidip 30 bin dolar verdim
180 bin dolar fark var
napim isyan etmiyim..
bu analiz yapan yavşak üstadlar nerdeler 58 bin tutmaz diyenler
öküz boğan formasyonunun ikinci guyruq sokumu bugün oluştu...kapanışa baq hizaya gel... 92.800
haziran vadenin ilk gününde oluşması cok manidar
ikinci kurşunumuda 92.700 den sıktım..%20 şort devam,namıssız pis gıstırmış olmalı birilerini...acele işe şeytan garışır dedik ama palayı hesap edemediq,
acele işe pala karışır...
2.17den 2.15e düşen kurda portföyün ciddi zarar yazıyorsa suç sendedir, üstatlara laf söyleme hakkın yok. 1 ay sonra dolar 2.3 TL olursa kim haklı olmuş olacak, sen mi?
Öyle agresif kaldıraç kullanan 1 batmaz 2 batmaz 3.ye batar, batışı mutlaktır o portföyün istediğin simulasyonu yap, öyle portföy yönetilmez.
Derdin ne, niye yüksek kaldıraç kullanıyorsun? Neden bir haftada köşeyi dönme hayali kuruyorsun? yılda %30 kazanan portföy ödül alıyor bu ülkede. Sen o PYöneticisinden daha mı zekisin?
Kusura bakma dost acı söyler. İnan kimseye tek laf etme hakkın yok. En azından üstadlara çuvaldız batırmadan önce kendine bir küçük iğne batır.
bu yukarı bolingerde gördüğümüz hareket 75 de 76 da 77 de üstadların dediği gibi biter bitmez tahmin etmeyecen abi..
ha ha ha 76 son deyip short açarsan belki 85 olacak yani ne garantisi var neye göre işlem yapıyorsunki ?
tamamen hayale göre işlem yaparsan hayal ettiğin olmazsa ne olacak.. belki 100.000 olacak belki denildiği gibi 75 76 son idi ...
bilemezsin ki geleceği kim bilebilir ya..
işlem yapan borsayı yönlendirenleri tanıyorsan ne yapacağını adam söyler... aksi takdirde sen ne olacağını sabaha kadar bura son bura son kafana süzgeçi geçir sokakta dolaş bura son short bura son short
Yorum