Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
10günlük ortalama 6151'i gözüme kestirdim kısa stopla
Çakırmetin sen bu işte hiç fena değilsin güzel yerlerden işlem yapıyorsun ve stop'lu olman seni koruyor.Ben iflah olmaz kuzu öğrencisi olarak stop kullanmıyorum ama teminat miktarım çok fazla.Benim hedefim 6200 olacak çünkü bu skenderin aşağı olduğu gibi yukarıya da elinin ayarı yok
YAZDIKLARIM TAMAMEN HAYAL ÜRÜNÜDÜR.YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
Çakırmetin sen bu işte hiç fena değilsin güzel yerlerden işlem yapıyorsun ve stop'lu olman seni koruyor.Ben iflah olmaz kuzu öğrencisi olarak stop kullanmıyorum ama teminat miktarım çok fazla.Benim hedefim 6200 olacak çünkü bu skenderin aşağı olduğu gibi yukarıya da elinin ayarı yok
Teşekkür ederim hocam .Yaptığım her işleme o anda stop koyma gibi bir huyum var. Maluk Skenderin şakası yok. )
Ama bazen strateji dışına çıktığım oluyor maalesef. 6151 derken dayanamayıp 6135 den 2 jeton attım gene. 2 poz da 6151 yazdım. 6170 stop kodum.Ekranı kapatıp paydos ediyorum. İyi alşamlar
" Her şeyi bidiğini iddia edene
Hiçbir şey öğretemezsin "
Dünkü cetonumu makinadan aldım, piyasa çok volatil
Selam reis. Bereketli olsun. Ben de kar cebe yaptım 5620 de. Pala'yı kızdırmaya gelmez. Tüpraş , koç ve thyo attım heybeye. Biraz da yukarı sürelim bakalım nolcak
" Her şeyi bidiğini iddia edene
Hiçbir şey öğretemezsin "
Nisan vade 2 dene cetonumu makinadan çektim
Ortavade öngörülemiyor, onuniçin şubat vadede şansımı deniycem
Bu arada Pala iyi tırpanladı biçti umarım ky arkadaşlarda fazla zayiat yoktur
Yorum