Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
Zabah erkenden hamallık ücretini tahsil ettim sko'dan.6350'den shortlar kapatıldı.Çok naziktir kendileri 12.000 point ödemeyi hemen nakit olarak takdim etti
YAZDIKLARIM TAMAMEN HAYAL ÜRÜNÜDÜR.YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
Skender emmi çok bonkör adam, hiç üşenmez hergün para dağıtıyor, terste kalanı da çarpıyor
işi bilen adam için mükemmel bir iş
daş atıpta kolumuz yorulmadan hergün bi asgari ücret parası kazanabilinir
Zabah erkenden hamallık ücretini tahsil ettim sko'dan.6350'den shortlar kapatıldı.Çok naziktir kendileri 12.000 point ödemeyi hemen nakit olarak takdim etti
Bereketli olsun.
" Her şeyi bidiğini iddia edene
Hiçbir şey öğretemezsin "
İmdi aldığımız 12000 pointlik cephanenin verdiği güvenle çalı dibinden çıkıp kanın gövdeyi götürdüğü cenk meydanına dalıp birkaç kefere kellesi götürmenin zamanıdır.Normal şartlarda tepkinin geleceği yerler 6250 ile 6100 aralığıdır bu seviyelere gelirse kefereye mızrakla(yani uzun poz) eğer önce yukarı tepki verir ve 6400'lere giderse pala(kısa poz)ile saldırmayı planlıyorum
6250 de sapladığım mızrağı 6300 de çıkarmayı düşünüyorum , eğer aşağı devam ederse yarınki panic de ikinci mızrağı da saplayabilirim,tabi sko izin verirse
Neticede biz kuzu'nun talancı akıncılarıyız.Pusuya yattık bekliyoruz,kefere uzaktan göründü 6000 metre civarındaki geçitte tepelerine bineceğiz.Gafil avlanan zındıklar panikle kaçarken 5960 seviyelerinde yapacağımız atakla taş üstünda taş omuz üstünde baş bırakmayacağız
Neticede biz kuzu'nun talancı akıncılarıyız.Pusuya yattık bekliyoruz,kefere uzaktan göründü 6000 metre civarındaki geçitte tepelerine bineceğiz.Gafil avlanan zındıklar panikle kaçarken 5960 seviyelerinde yapacağımız atakla taş üstünda taş omuz üstünde baş bırakmayacağız
Kuzu hocamız yazdıktan sonra bize uygulamak düşer.Biz genel stratejiye bakarız. Giriş , çıkış yerlerini de verecek değil ya üstad.Bu vesileyle bir kez daha bizi ipten aldı. Allah razı olsun
" Her şeyi bidiğini iddia edene
Hiçbir şey öğretemezsin "
elinin ayarı yok, kodunnu devreyi kesti skender emmi, biraz bende hırpalandım ama sağlık olsun. Nassa borsada fırsatlar hiç bitmez, hergün para dağıtıyorlar burda
Yorum