Anti Üstad - BoL-Ho-Macd-Rsi- Charts..

Collapse
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • kuzu
    furuşan akıncı
    • 11 Aralık 2008
    • 13961

kırılsın ellerim neye yarıyor....

gencligim gidiyor tutamıyorum.....

tanrım bana vermiş yorgun ayaklar...

skenderin pesinden kosamıyorum....
    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
      furuşan akıncı
      • 11 Aralık 2008
      • 13961

SLOW TRADİNG.....

NEDİR....

100 000 tl varsa vob hesabında....10 000 tl lik kontrat alacaksın...öbürü 90 000 tl...marginler ve piramitleme üçün hesapta kalacak...

BURADAKİLERİN SUCU NEDİR....

slow trading yapmıyor....VOB 24 takılıyorlar....ve moku yiyorlar....tamam yedin...yediysen hazmet...SLOW TRADİNG yapana niye bulasıyorsun....BASARAMADIN MI....sucu atacak adam arama....

topic bu yuzden kapatıldı....graf koysa yorumunu yazsa sorun yok...öyle yapmıyor...ONA BUNA BOK ATIYOR...

VOB 24 VAR....hissenette oraya takılın....BURADA SLOW TRADİNG VAR....İKİSİ AYNI DEGİL LEM...COK FARKLI...birincisi anında donsuz ve çıplak....ikincisinin 10 000 tl kontratı koruyacak 90 000 tl yedek akcesi var...TABİİKİ ÖLMEZ...borsa cıkarrr ve düşerrr gelir karı yazar alır gidersin...marginler alınır...geri verilir...kara gecilir ve satılır...STOP LOSS yok....sen bu kategoride degilsin....neden...bu kategoride olan birine bulasıyorsun ki...sen 100 metre kosucusun...bulaştıgın adam MARATHON kosuyor...

bu ahlaksızlık....eger bildigin halde...bilmiyormus gibi yapıp...onu kendine dogru cekmek...

düzgün insanlar olun yaw....
      YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
        furuşan akıncı
        • 11 Aralık 2008
        • 13961

mehmedi severim....guzelde graflar koyuyor...benim topicteydi...kendine bi topic ac...graflarını koy...yorumlarını yaz...kimseye bulasma...okuyun topigi bastan ve beri gelin....bulaşmadıgı kimse yok...SKENDER hariç....herkes...ha ha ha....ona bulasmıyor...cunki kodugu grafı o çiziyor....

ben okumuyorum....biri beni uyarınca dönüp...atlıya atlıya okudum...felaket yaw...

Yorum

• lidya
          Yeni Üye
          • 12 Eylül 2011
          • 48

mehmet, yazmaya devam etmeni kendi adıma istiyorum.

Yorum

• butsu
            Aktif
            • 16 Haziran 2009
            • 257

niye yazsın ki, herkes biliyor, herkes de kazanıyor
            sorsan bir kişi az kazandım, kaybettim demiyor
            herkes üstad amk
            yazmaz tabii o kadar lafın üstüne

Yorum

• Misafir

Adamın dibisin.. Hatta ve hatta; Hastayım dedee..

Hani kapanmamış ya daha bura, ne i$ ?? )..

Yorum

• mehmetkirsoy
                Kıdemli
                • 03 Ocak 2013
                • 3325

kuzu ibnesi siktin belamızı 2012 2013 de short short short diyerek halen yazıyorsun ne ******** karaktersiz insansın sen.

bu ibne

short short diye götünü yırtmaya başladığında 2012 de

vob zaten ibne 90 92 binlerdeydi

şimdi sen kazanmış mı oldun.

ne ******** ibnesin sen ya.

ya

devir olsun bu ibne kuzu olsun

sidabumi olsun

başka 10 larca sahtekar beni batırdı

o zamanlar tam anadolu saf temiz insanıydık

dedik short hadi gene short

short açıp akşam kaparız derken

kafayı yedik en sonunda..

zaten 90 daydı ne bildiniz amk

Allah belanızı versin.

Yorum

• mehmetkirsoy
                  Kıdemli
                  • 03 Ocak 2013
                  • 3325

Hırsızın bir tanesi daha peydah olmuş gelmiş 10 bine inecek diye yazıyor. böyle hırsızlık olmaz birader.

bugün itibariyle dip görülmüş olma ihtimali %51 üst bant kırılımı büyük ralliyi başlatır. böyle ********lik analiz olmaz. okuyan yolunu şaşıracak. buna çanak tutanların da ettiklerini bulması dileğiyle...

aq. saatleriyle oynandığı için 5.30 dan sonra açılıyor new york. alt bant işi amrikan seansında. altı sert kırarsa 2008 dibine doğru savrulabilir. ama o alt banttan 2008 dibine kadar her yer alım fırsatı böyle ********lik olmaz. 10 bin 10 bin ebeni s....... kainat.

dolar tepe görülmüş olma ihtimali %51

a.q hırsızlarının yazılarını okuyup bunları yazmamak ihanet olurdu..

şerfsiz hırsızlar.

Yorum

• sinterklass
                    Tecrübeli
                    • 17 Mayıs 2009
                    • 1522

Vatandaş ?
                    bak bizim elimizin altında da klavye var ....

2005 den beri kuzu emmimi okurum beni neden batırmadı ?

adam elini tutup para mı bastırdı sana ?

hatta sağ olsun dolar tahminleri şaşmadı ve sayesinde belli bir dönem SABRETTİK

zararın olmus olabilir ama bunda kimseye suç yüklemeye hakkın yok

ne ararsan kendinde ara ...

hatta o küfürler olmasa paylaşımına teşekkür de ederdim

burada ben kimsenin kimseye mal aldırıp sattırdığını görmedim

pozisyon açtırdığını görmedim

düzgün paylaşım yapacaksan buyur yaz

daha fazla terbiyesizlik etme...
                    Mutluluk uzun dönemde dengeye gelecektir .

Yorum

• mehmetkirsoy
                      Kıdemli
                      • 03 Ocak 2013
                      • 3325

he amk 10 bine düşecek.... kaybolacak ortalıktan o hırsız. 2001 fiyatlarında dev şirketler var şuan. bu adamları tutup özellikle yazdıranlar bu hırsızlığa ortaktır...

Yorum

• mehmetkirsoy
                        Kıdemli
                        • 03 Ocak 2013
                        • 3325

bu işte edep adap olmaz. adam seni skmeye ant içmiş. ne terbiyesi. keriz olarak bizler eğitimsiz bilgisiz beynimizi kiraya verip bunları okurken skldik. amk 3 5 milyar dolara dev şirket var.. endeks 72-3 bin.. 10 bin ne la.. bi ******in gidin yazamamış kimse çanak tutup yazdırıyorlar.

Yorum

• mehmetkirsoy
                          Kıdemli
                          • 03 Ocak 2013
                          • 3325

gönlümden geçen 10 binciye sokmak için. ********lik yapıp 4 5 yazmıyoruz endeks 10 bin yazmıyoruz. lanet olsun bunlara ! bunları yazdıranlara.

umarım herşey ülke ve insanları için iyi olur.. yakamıza yapışmış bu hayinlerden bir şekilde temizlenip düzlüğe çıkmamız temennisiyle...

Yorum

• mehmetkirsoy
                            Kıdemli
                            • 03 Ocak 2013
                            • 3325

hırsızlar. 10 bin .... girsin. hepiniz hırsızsınız.

dolar bataklıktır. bu şe... yüzünden bu bataklıkta binler onbinler boğulacak. geleceklerini kaybedecekler bir nesil bu ..... yazılarını okuyarak geçiriyor şimdi. alt yapıyı oluşturuyorlar.

10 bin 10 bin 10 bine inecek 10 bin.

çöküş olacak ebesinin ki olacak iflas edecekler bilmem ne.

amaçları gelecek satışta sürekli bu tayfayı okuyan beyinlerine işledikleri insanları yok etmek. bu yükseliş gelecek için yatırım buraddan abanan hayvanoğulları geleceği satın alıyorlar. sürekli faiz getirisi sürekli düşen kurda nerden alırsan elinde patlayacak. tarih yazılıyor millet uyanmıyor. bu ş..... çanak tutuk 10 bine inecek alacakanlıklardayızı pompalayanlar nasıl bir ihanet içerisinde 10 binlerin parasının çalınacağı ortamı hazırladıklarını iyi bilsinler. utansınlar binler 10 binler belki 100 binler hayatlarını bir nesili yok edecekler dolar düşüsünde borsa yükselişinde bu insanlar forumlarda baş köşedeki 10 bin alacakaranlığıyla yok olacaklar gelecek güzel günlerde. kan kusacaklar.

Yorum

• mehmetkirsoy
                              Kıdemli
                              • 03 Ocak 2013
                              • 3325

bunları gelecek nesil için yazıyorum ben bitmişim bu bataklıkta bunları okuyarak bunları okuyan genç nesil asla bu duruma düşmesin diye yazıyorum. belki 1 kişi okur. bu 10 binci çöküşcü ş.... hepsini okumaktan bilgisi yetersiz insanlar inanıyor. beyni yıkanıyor. her baktığı yeri çöküş görüyor. bir kişi gelecek için kurtulsa yeterlidir. bunlara bu aynı insanlar çanak tutuyor. artık ilahi adalet varsa bunlara yol açan insanlar artık nasıl acılar içinde son nefesini veremeyecektir inşallah öyle olur. sürünürler.

Yorum

• mehmetkirsoy
                                Kıdemli
                                • 03 Ocak 2013
                                • 3325

hırsıza sayın dedirtmeyi başardılar. millet nasıl bir felakete sürüklediğini çöküş yazılarını ısrarla yazarak nasıl zihinleri kararttığını short açıp veya dolar alıp dolar longlayıp hayatlarını mahvettiklerinde insanlar anlayacak....

bu hırsızlığa soyguna birisi dur demeli. geleceklerini mahvedecek insanlar alacakaranlık 10 bin 10 bin çöküş diyerek...

ve yok olacaklar..

mezarlarını kimse ziyaret etsin istemeyecekler.

bir sanal yazıya kandığı için mezar beğenmeyecekler...

feto nun müridlerini kandırma sistemini forumlarda çöküş olarak yıllardır uyguluyorlar.

biz kerizler de bunları okuyup gerçek sanıyoruz.

alacakaranlık hırsızlığına göz yuman içinde olan herkes sorumludur.

geleceğe not yazıyorum. toprağa gömüyorum.

Yorum

Working...
                                X

Debug Information