2012 de son çeyrek shortta bekleyerek soyuldum
2012 de hergün çöküş geliyordu üstadlarla tanıştık.. paralı siteye üye olduk sağolsunlar... uzman şahsiyetler her gün çöküyorduk... son çeyrekte shorta geçtim.. çıktıkça short...
2013 de shortta bekleyerek büyük soyuldum
2012 deki son çeyrek shortları piramitli yukarı doğru giderek ocak tepesine 108900 e kadar getirdim...
2013 de ocak tepesine shortta girdim sıkıntı yoktu aracı kurum müdürleri geldi.. salı günü veya çarşambaydı... pazartesi not işi vardı... yapmayın etmeyin martta 10.000 puan realizassyon bekliyoruz en büyüğün müdürleri.. la olabilirmi dedik zararına shortları kapatıp bekledim ve cuma çöküş başladı... kafayı yedim.. bidaha short açmadım bekledim...
her gün düştüğünü görünce tabi insan kafayı yiyor.. 300 bin dolar..
tekrar 106 ya gitti 93 den... gittim short açtım ikinci tepeye gelişten aşşa inişte.. ikili tepe ayağına fakat 117 ye gitti sinir krizi ve batış...
o macera bitti... kararlar aldım.. short beladır ve salak saçma bişeydir.. dibi bulup alıp beklemek lazım...
bekledim.. dibi bulacaktım kararlıydım... bekledim bekledim...
2014 müthiş alım fırsatında mal aldım.. dip bura !! diyerek..
yavşak hırsızları okuyarak kapattım dolar aldım...
bu sefer 2014de dolar long ile soyulmuş oldum...
burda suçlu kim.. tabiki benim... çünkü insanlara değer verip dediklerini önemsiyorum..
birdahamı ..
şu olacak diyenin... direk biliyorum ne diyeceğimi...
neden çinki insanların ne dediğini çok umursuyorum..
nasıl olabileceğini bulmak kolay..
yan kağıtların düşebileceğini hesaplarsın bunlar aynı kalır al sana düşüş dersin
mal gibi kalırsın..
soyulursun
gidersin doların dibini desteğinde alım yaparsın
direk çöker tek günde
soyulursun...
soyulmak ne kolay yaa
keriz olmak bi ayrıcalık amk
2012 de hergün çöküş geliyordu üstadlarla tanıştık.. paralı siteye üye olduk sağolsunlar... uzman şahsiyetler her gün çöküyorduk... son çeyrekte shorta geçtim.. çıktıkça short...
2013 de shortta bekleyerek büyük soyuldum
2012 deki son çeyrek shortları piramitli yukarı doğru giderek ocak tepesine 108900 e kadar getirdim...
2013 de ocak tepesine shortta girdim sıkıntı yoktu aracı kurum müdürleri geldi.. salı günü veya çarşambaydı... pazartesi not işi vardı... yapmayın etmeyin martta 10.000 puan realizassyon bekliyoruz en büyüğün müdürleri.. la olabilirmi dedik zararına shortları kapatıp bekledim ve cuma çöküş başladı... kafayı yedim.. bidaha short açmadım bekledim...
her gün düştüğünü görünce tabi insan kafayı yiyor.. 300 bin dolar..
tekrar 106 ya gitti 93 den... gittim short açtım ikinci tepeye gelişten aşşa inişte.. ikili tepe ayağına fakat 117 ye gitti sinir krizi ve batış...
o macera bitti... kararlar aldım.. short beladır ve salak saçma bişeydir.. dibi bulup alıp beklemek lazım...
bekledim.. dibi bulacaktım kararlıydım... bekledim bekledim...
2014 müthiş alım fırsatında mal aldım.. dip bura !! diyerek..
yavşak hırsızları okuyarak kapattım dolar aldım...
bu sefer 2014de dolar long ile soyulmuş oldum...
burda suçlu kim.. tabiki benim... çünkü insanlara değer verip dediklerini önemsiyorum..
birdahamı ..
şu olacak diyenin... direk biliyorum ne diyeceğimi...
neden çinki insanların ne dediğini çok umursuyorum..
nasıl olabileceğini bulmak kolay..
yan kağıtların düşebileceğini hesaplarsın bunlar aynı kalır al sana düşüş dersin
mal gibi kalırsın..
soyulursun
gidersin doların dibini desteğinde alım yaparsın
direk çöker tek günde
soyulursun...
soyulmak ne kolay yaa
keriz olmak bi ayrıcalık amk

Yorum