Peki, 70leri 94den reverse ettim, 24 kuruş önemli değil...
Anti Üstad - BoL-Ho-Macd-Rsi- Charts..
Collapse
X
-
-
-
selam memedim senin için üye oldum......takibe devam......ama nik farklı.....okuyanlar iyi okusun biraz dirilsin morallensin yaşayan efsane olacak bu adam yazın bi kenara.......
Yorum
-
-
Benim bu pozisyon bence yine zarar edecek. Dolar kaça gidecek ki kar edeceğim? Gitse gitse 2.15, sonra macd 2.1 altında sat verir yine zarar ederiz. Şu an az para ile duygusuz yatırım deniyorum. Zarar edeceğini bile bile tekniğe uyuyorum. Bakalım sonu ne olacak.sinterklass Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterChaotic verilmis sadakan varmış bak ..
Yorum
-
arkadaşlar
grafiği olan birisi
günlük dolar tl grafiğine
bol macd rsi 10-50-100-200 ortalamaları ekleyip şuraya eklerse
ne olduğunu görürüz..
Yorum
-
aynı şekilde u100 grafiğide ekleyen olurssa aynı şeyleri
salladıklarımız havada kalmaz..
neresinde ne oluyor.. hayale kapılmaz kazayla bakan..
Yorum
-
gümüş
1931 den başlayan uptrend sürüyor gibi değilmi..
1980 de 48 doları görmüş
sene 2014
34 yıl geçmiş 19 dolarlarrda..
İlginç geldi bi yerde gördüm
Yorum
-
mehmetkirsoy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterarkadaşlar
grafiği olan birisi
günlük dolar tl grafiğine
bol macd rsi 10-50-100-200 ortalamaları ekleyip şuraya eklerse
ne olduğunu görürüz..pehhhmehmetkirsoy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteraynı şekilde u100 grafiğide ekleyen olurssa aynı şeyleri
salladıklarımız havada kalmaz..
neresinde ne oluyor.. hayale kapılmaz kazayla bakan..
kimsede grafik yok galiba
pehhhh
ki ne pehhh
Yorum
-
Olmaz mı kardeş buyur sen ...mehmetkirsoy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkimsede grafik yok galiba
Kopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .
Yorum
-
buraya kadar gelmişken bir de bu grafiği aşam topiğe ....
Kopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .
Yorum
-
indikatör ortalama vs. neden önemli
çünkü o bu şu olacak diyip
keriz gibi olmayan şeyi hayal edip bekletmemesi önemli
hayale sokmaz
USD/TRY 2,1150 +0,0180 (+0,86%)
Yorum
-
terste trende karşı keriz gibi oturtmaz indikatörler..
testere ihtimali her zaman olur..
keriz gibi salak gibi 20.000 puan terste düz çıkan harekette mal gibi bekletmez...
Yorum
Yorum