lem sen onları dinleyecek kadar acemi değilsin, yeme burda bizi...kumar oynadın, gitti işte para, topla artık kendini...
Anti Üstad - BoL-Ho-Macd-Rsi- Charts..
Collapse
X
-
Para yoktan var edilmiyor.
Yatırım diye sana yutturulan şey, bir süre tuttuğun malı bir kerize verip parasını almak değil midir?
Bu piyasa legal kumar, legal hırsızlık piyasasıdır.
Sen kazanmak niyetiyle pozisyona daha ilk girişinde zaten en büyük ahlaksızlığı yapmış oluyorsun.
Çünkü birinin cebindeki parayı çalmaya niyetlenmiş oluyorsun.
Kesinlikle bağırmaya çağırmaya hakkımız yok.
Hırsızlık yapmaya giderken seni soyuyorlar.
Sesini bile çıkarmaya hakkın yok.
Kuyruğunu kıstırıp gidip düzgün bir iş bulup çalışacaksın.
Yorum
-
vay bee
kafaya bak
bizde bu kafaları okuyoruz ha
mal gibi 2012 2013 de ne okuduydum
la hakkaten ne salakmışım ben yaaa bu insanları okumuşum
Yorum
-
Yazdığımda en ufak bir hata varsa söyle. İşine gelmedi değil mi?mehmetkirsoy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstervay bee
kafaya bak
Yorum
-
ya benim ne iş yaptığımı nerden biliyon ki?chaotic Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterYazdığımda en ufak bir hata varsa söyle. İşine gelmedi değil mi?
sen beni tanıyomusun ?
ne işime gelmeyecek
ne kadar salak olduğumu bir kez daha anladım bu yazını okuyuncca zamanında çok okumuştum
çok çok salakmışım
Yorum
-
sen faiz 2 olacak dolar 4 lira olacak hayalinle bırakıyorum bişey yazma çünkü cvp veremeyeceğim dışarı çıkıyorum
Yorum
-
Yaw kardeş sen daha okuduğunu anlamamışın ki. Böyle birşey olursa planınız nedir diyorum. Öyle olacak demiyorum ki, öyle olacağını kesin bilsem bu forumda işim ne. Gider fx'de dolar longlarım. Burada fikir teatisi yapıyoruz.
Şu ortamda elimiz dolar longlamaya gidiyor mu, gitmiyor. Hiçbirimiz dolar alamıyoruz. 2.25den almak için can atıyorduk, şimdi kaçıyoruz dolardan.
Öngörüsü tutmayan herkesi PYnin uşağı yaptın sen. PYnin işi gücü yok, senin 20bin TLni çarpmak için 200 tane adam tutmuş. Nasıl bir kafa bu ya?
Yorum
-
forum internet twitter bataklığına vob hesabı olan birisi düştüyse
işlemleri eliyle yapıyorsa otomatik değilse
hemen hesabı kapattırsın
çünkü zehirlendiniz ve herhangi birşey yapma şansınız yok
bu bataklığa düşmüşsünüz ve farkında olmasanızda durumuz budur kendinizi kandırmayın
üstadlar ve sahte analizciler tarafından subjektif saçma sapan fikirleri okudunuz bu bilgileri öğrendiniz zehirlendiniz geçmiş olsun
Yorum
-
Hocam 2.1den dolar shortlasam 2.00 a iner mi 2-3 haftada. Zararın bir kısmını çıkarırdık en azından. Senin yorumlar tutuyor genelde.tyanali Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstergeçmiş ossun. umarım ders alırsınız sakın bi hışımla kredi filan çekmeyin. hayatınız kararır geçmiş ossun tekrar.
Yorum
-
mehmetkirsoy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterforum internet twitter bataklığına vob hesabı olan birisi düştüyse
işlemleri eliyle yapıyorsa otomatik değilse
hemen hesabı kapattırsın
çünkü zehirlendiniz ve herhangi birşey yapma şansınız yok
bu bataklığa düşmüşsünüz ve farkında olmasanızda durumuz budur kendinizi kandırmayın
üstadlar ve sahte analizciler tarafından subjektif saçma sapan fikirleri okudunuz bu bilgileri öğrendiniz zehirlendiniz geçmiş olsun
Yaw mehmet kardiş merhaba,
Bişi dicem, şimdi, seni alsak, bi adaya goysak bi hafta, yanınada ukrayna bayan völeybol milli takımını bıraksak, extradan. Bide ekolarak Eline bı kumanda versek, sadece live endeks, al, zat yazıyo okadar. Macide, mucide, TV, midya, gazte, mazte forum, morum, yoh.
Bu bi hafta nasıl şaapardın, yani, alıp satardın? Neye göre? Niden? Niden? Niden?
Miedya olmazısa, finanzda olmüyoyaa. Şimdi cümlemiz, "mecburen" bu medyanın bizi zokuşturduğu ganallardan (tv, zosyal, forummorum, falan fian), bokun püsürün içinden gerçek zinyalleri algılatmaya çaliışoıttırıyozya. Şimdi sen gitmişin pokhu ayıklayamamışın, gerçek zanmışın, olabilir, sürekli heğpimize oluyor. Şimdi poka nası gizican, niye gizcan, yaniii, annatabilebiliyomuyum. Herkeş kendi cigabaydı kadar algıladığğyla bi karar alıyo, yatırım yapıyo, falan filan, herkeşde her dilediğini söyleyebilir, memleket özgürya, gonuşma hakkı dinen bi olay var diye duymuştum bikere gençken.
Onun için zıkma ptatlıcannını, gızma kimsye, bide bence Macideye çok şaapma, bu ırıspıda sonuçta insanoğlunun bıraktığı izi yorunmnüyodığını zannadiyoya, hemde çok düztabmantıkla. Assında bu şey gibi, çocuk pisikletlerinin arkasındaki tiker gibin şeyler, at gitsin bunlarıyaa, hissederek şaapmak lazım, pisiklete ööle binilir yani.
Bol selamlar.haydan gelen huya gider...
Yorum
-
ya
ne karar alması
birader
karar almışım ben alım iiçin parayı yatırmışm al tuşuna basmışım
umutluyum kararlıyım
sonra
adamlar organize olmuş
sana bulaşıyor bok gibi hergün cenabet kalkıp geliyor
55 bine düşecek düşecek düşecek
61 binde alım yapmışın 300 kontrat amk
55 bine düşse 210 milyar zarar oluyor
seni rahatsız ediyor ********
gelmiş
bnelik yapıyor
short açmıyorsun ama pozisyonda rahatsız ediyor
alamıyorsun için içini yiyor
aşşalık yaratıklar
Yorum
-
adamlar analiz yapıyor
hergün amk
bu bneler düşecek son bu hafta son 60 bin son
55 54 48 bin iki haftaya diye
grafik ekliyorlar
seni taciz ediyorlar
bilgi kirliliği ve manipüle ediyor korkutuyor ********ler
ne hikayesi anlatıyosunuz siz ya
Yorum
-
ve bi süre sonra
sende ikna oluyosun...
olabilir diyosun...
çünkü olabilir neden olmasın dedirtiyor..
ve o noktada bittiğin andır..
Yorum
-
Yorum