Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
ben bu adama fazla itibar etmiyorum ama fiat aşağıya geliyor benim çizgi inatla yukarıya gidiyor yoksa halilin dediğine mi inanıyor benim çizgi
HALİL REÇBER â€�: Endeksler 3ncü gün kuralına göre son 1 saatte % 1,9 yükselebilir..
Eren o bizim yıllardır ters indikatörümüz..unuttunmu?
Viop30 Gün İçi Teknik Yorum-20 Ocak†Ergun Tekgul
Kopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .
Bu grafik tıfıl görmesi için tekrar dan gönderiyorum kusurumuza bakmayın ...
Kopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .
Levent Usta, Aytun Bilgin bugün twitterda USD % 3 SD na ulaştı. Bunun anlamını bilenler bilir? demiş. Ne olaki bu? Selam teşekkür
bankacı değilim..bu standart sapma olayını bilmiyorum..ağırlıklı ortalamalardan sapmayı söylemiş galiba..ama emin değilim..
ama ondan sonra söyledikleri önemli bence..merkez bankası rezervlerinin geldiği noktada dövizde olanları çıkartmış..
1994 ve 2001..
bugün catedral de bizi sınava tabii tuttu..bi 38 rakamında diretti..orda net rakam 4 milyar gibi bi rakam..
brüt rezervlerin yarının altına indiğinde faizlerin geldiği noktayı örnek vermiş..
yani o faizi yükseltmese bile piyasada o faizler patlar diyor.
linilsa günaydın eğer levent işe geç gelecek se yevmiyesinden keserim olmaz ki ama
s.a.
bol kazançlı bir gün olması dileğimle..
Merkezin karar saatine kadar voalite yüksek olacak anlaşılan . stopların peşin yazılması taraftarıyım bence..
yazdıklarım yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yazdıklarım beni bağlar. Uğranılacak kar/ zarardan sorumlu tutulamam. Ben TIFIL bir vobçuyum..
Yorum