Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
leventaslan beni eren olarak bilmez ben hacının orada termal takılırdım
Kopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .
Kopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .
mustafa ulusoyuda çağıralım..onunda iyi bi sistemi vardı..
Mustafa ya hemşerim derim ben Isparta Antalya arası 120 km çok isabetli olur ....
GARAN ı son iki üç gündür çok sattı DEUTSCHE YABANCI belki varant henge için kullandı bilemiyoruz ..
levent bey bak hele aşağıdaki tabloya göre İŞCTR alım varantı alınırmı? ..
ya eren varantta çok yeniyim..hata yapabilirim..
Ama benim gördüğüm..borsa şu dibini bulacak..çok yakında..belkide şu anda dipteyiz..
bu sebeple ne varantı alıyorsan..hep uzak vadede al bence..en azından zaman kazanırsın..
garanti ve işbankası varantının arasında bi fark yok..ikisi beraber hareket ediyor..
şu anda borsaya yukarı bi hamle gelecekse..bu sefer bu ikisi gelecek diye tahmin ediorum..
ya eren varantta çok yeniyim..hata yapabilirim..
Ama benim gördüğüm..borsa şu dibini bulacak..çok yakında..belkide şu anda dipteyiz..
bu sebeple ne varantı alıyorsan..hep uzak vadede al bence..en azından zaman kazanırsın..
..
bi ara diyem de o eren@ i mehmet32 olarak değitiriversin ismim mehmet evet
çok haklısın varant zamanı az kalmışsa kesinlikle yaklaşmamalı ölüm tehlikesi
Düzeltmede şu Denizli Camı tekrar alıyım..biraz daha gevşesinde..FENER ide burdan verecemde kıyamıyorum...ligin bitmesine bişey kalmadı yaa..
ikinci devre başlayıp..ilk 3 haftada 3 galibiyet..herşeyi bitirir bence..
sonrada ver coşkuyu..ver coşkuyu..
Yorum