leventaslan Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Lev-hal-şer-has vob-varant- hisse
Collapse
X
-
yanlışın var bana da tavsiye etti Allah TIFIL dan razı olsun ...Kopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .
-
İnatla kapanmıyorum bu son pozu..normalda kapanmam gerekirdi..
Yarından bi umudum var..İçime doğuyor..
Ablanında gözü fazla seyirmiyor..:-)https://twitter.com/LEVENTASLAN91
Yorum
-
yakın vadede ki pozun short mu senin öyle ise gözüme görün meleventaslan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterİnatla kapanmıyorum bu son pozu..normalda kapanmam gerekirdi..
Yarından bi umudum var..İçime doğuyor..
Ablanında gözü fazla seyirmiyor..:-)
Kopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .
Yorum
-
TIFIL ın sistemleri bilirim yaa...
Ben matrikste kuramadığım için kullanamadım hiç..
ama çok etkili olduğunu biliyorum..
Arkadaşlar TIFIL ı tanımayanlar için söylüyorum bunu.Bilen zaten biliyor:-)https://twitter.com/LEVENTASLAN91
Yorum
-
ya eren..ne shortu..longum ben..ve çok uzun vadeli döndüm..
hatırlarmısın bilmiyorum..2011 deki gibi dibi bulup üstüne yatmak için açıorum bunlar..
o zaman açtıklarımıda 2012 sonuna kadar taşımıştım. Yine öyle bişey yapmak istiyorum.https://twitter.com/LEVENTASLAN91
Yorum
-
benim ki matrix değil ki gariban iş meta trader ...leventaslan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterTIFIL ın sistemleri bilirim yaa...
Ben matrikste kuramadığım için kullanamadım hiç..
ama çok etkili olduğunu biliyorum..
Arkadaşlar TIFIL ı tanımayanlar için söylüyorum bunu.Bilen zaten biliyor:-)Kopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .
Yorum
-
Tıfılın kide meta trader..ben o programı çalıştıramadığım için kuramamıştım..
forexte kullandığımda farklı bi program..
velhasıl kuramadım..
Hasan, hani seans salonunda bi ekip var diordum ya..işte eren ve TIFIIL da o gruptandı..ve sürekli böyle sistem üzerine çalışırlardı..
özellikle tıfıl çok güzel şeyler bulurdu..stokastickte özellikle..
hangi enstrümanda hangi stokacstic tam çalışıyor bulur..?https://twitter.com/LEVENTASLAN91
Yorum
-
Yorum
-
bir de eğim gelse bolinger bantları hakkın da bana tavsiyelerde bulunurdu bana özel mesaj atmış akşamları geliyorum karşılaşamıyoruz diye ...leventaslan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterKopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .
Yorum
-
TIFIL la haber gönderdiydim skıyptan demedimi onun işleri yoğun bu aralarleventaslan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSistemlerin al sat verdiğinde dostlar söylüyor zaten..Ula gene sırtımız yere gelmeeyecek..hehe
Kopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .
Yorum
-
oda benden olsun o zaman [IMG]TIFIL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteryarın merkez faiz arttırırsa ne olur borsa ve dolar acaba?
[/IMG]
Money=Power=Respect
Yorum
-
Genel olarak az bir şey aşağı tepki vermiş..anlaşıldı..
Ama yarın faiz indirimi gelmeyecek arkadaşlar..Politika faizinin ne olduğunu bilmek önemli..
politika faizi sadece elinde bono bulunduran ve bunu piyasadan fonlayan bankaları ilgilendiririr...Yani bi banka %10 faizle ile tahvil bono alır..bunu teminat gösererek piyasadan gecelik borçlanır..REPO yapar yani..
REPO piyasasında merkez bankası piyasa yapıcıdır..
Burda faizin düşük olması, bankaların aldığı bonoların zarar etmemesi açısından önemlidir..
O faizin uçuk kaçık yerlere gitmesi ise bankaları batırır..Açık pozisyonu çoksa tabii..
Mesela DEMİRBANK öyle batmıştır..
Dolayısı ile faizin yükselmesi, sadece açık pozisyonu çok olan bankayı ilgilendiririr..Onun karı azalır sadece..
Orta vadede borsa için çok ama çok iyidir..
Merkez bankası şu anda faiz artırmıyor..ama uyguladığı faizle piyasaya verdiği borç miktarını azaltıyor..Önemli olan konu bu..
Yani diyorki..Açıklarınızı kapatın..kapatmanız için size vereceğim parayı azaltıyorum..bakın faizide yükseltmeden yapıyorum bunu diyor..
MB olayının özü budur...Detaylı bi şekildede anlatabilirim bunu..
özü anlaşıldı sanırsam.https://twitter.com/LEVENTASLAN91
Yorum
-
-
ben bu adama fazla itibar etmiyorum ama fiat aşağıya geliyor benim çizgi inatla yukarıya gidiyor yoksa halilin dediğine mi inanıyor benim çizgi
HALİL REÇBER â€: Endeksler 3ncü gün kuralına göre son 1 saatte % 1,9 yükselebilir..Kopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .
Yorum

Yorum